HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. JUL! OVNOVI, pripremite rezervni plan, ŠKORPIJE, imaćete nesporazum s nadređenima!

Autor:

Vesti

25.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. JUL! OVNOVI, pripremite rezervni plan, ŠKORPIJE, imaćete nesporazum s nadređenima!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nepovoljni aspekti planeta unose konfuziju u vaše planove što se tiče saradnje s inostranstvom. Pripremite rezervni plan. Bikovi, glavnog krivca za nesporazume u komunikaciji sa saradnicima potražite u sebi. Obratite pažnju na ono šta pričate. Blizanci, danas su moguće nejasne i neizvesne situacije na radnom mestu. Oslonite se na članove tima pri odlučivanju.

Rakovi, administrativni problem ili iznenadna promena propisa može da vam bude glavni problem da završite posao. Lavovi, nepovoljni aspekti kod vas utiču na otkazivanje nekih putovanja ili dogovora. Zastoj poslovanja. Device, poteškoće prilikom završetka rada na važnom projektu ili radnom zadatku. Improvizujete rešenje.

Vage, negativan stav nadređenog prema vama u jednoj situaciji povredio je vaš osećaj za pravdu. Razmišljate o promeni posla. Škorpije, nesporazum s nadređenima obeležava dan na poslu. Osećate da je sve nepravedno i razmišljate o tome kako da to ispravite. Strelčevi, nepovoljni aspekti uzrokuju nejasnu situaciju u pregovorima. Svaka strana zastupa svoje interese i kompromis je neizbežan.

Jarčevi, nepovoljan dan za to da povučete poteze i donesete krupne odluke jer vam uticaji ometaju racionalno razmišljanje. Vodolije, budite oprezni u komunikaciji s kolegama i nadređenima. Mogući su nesporazumi, ali i razne spletke. Ribe, danas ćete imati poteškoće u komunikaciji sa saradnicima i teške sagovornike. Budite strpljivi.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading