ANGELINA TOPIĆ SE VRATILA IZ PARIZA VEDRIJA NEGO IKAD! Srpska heroina pričala o podršci Đokovića i ostalih sunarodnika

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sport je brutalan, tako je, kako je, ali idemo dalje"

ANGELINA TOPIĆ SE VRATILA IZ PARIZA VEDRIJA NEGO IKAD! Srpska heroina pričala o podršci Đokovića i ostalih sunarodnika

Foto: Profimedia

Ne pamti se da je neko postao ljubimac nacije tako brzo kao Angelina Topić. Iako je doživela povredu tokom zagrevanja, uspela je da se plasira u finale skoka uvis, preskočivši visinu od 1,92 metra. Odmah na startu je bila u inferiornom položaju u odnosu na protivnike i kada niko nije mislio da može dalje - ona je pokazala da je pred njom i te kako blistava karijera.

Uspela je, uz slabije oslanjanje na povređenu nogu prilikom zaleta, da skoči taman dovoljno da se dočeka u finalu. Nije ni njena izjava nakon plasmana radovala, ali smo se nadali da bi mogla da nađe snage da je gledamo opet danas. Nažalost, naknadni testovi su pokazali da je došlo do preloma noge, zbog čega se Angelina povukla sa takmičenja.

Srpska atletska heroina sletela je noćas na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu nakon nezaboravnog nastupa na Olimpijskim igrama, ali od tuge - ni traga ni glasa.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Angelina i Dragutin u Olimpijskom selu

- Osećam se odlično. Ambicije su jake kao i uvek. Okej, ovo nije bilo u planu uopšte. Sport je brutalan, tako je, kako je, ali idemo dalje - izjavila je Angelina po sletanju u Beograd.

Na pitanje koliko joj znači podrška Novaka Đokovića i ostalih srpskih sportista nakon svega što se desilo, Angelina je istakla: "Podrška mi abnormalno znači, stvarno."

Ona je bila u pratnji svog oca Dragutina, a zajedno sa Angelinom, iz Pariza su stigli i naši veslači. Iako su Olimpijske igre za Angelinu završene zbog povrede, njen istrajni duh i jake ambicije obećavaju sjajnu sportsku budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading