HRVATICA OSULA PO PROTIVNICI POSLE IZGUBLJENOG FINALA NA OI! Ostala bez zlata, ali "ne bi o kontroverzama oko Žengove"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije bila korektna tokom meča"

HRVATICA OSULA PO PROTIVNICI POSLE IZGUBLJENOG FINALA NA OI! Ostala bez zlata, ali "ne bi o kontroverzama oko Žengove"

Foto: Profimedia

Kineska teniserka Ćinven Ženg ostvarila je značajan uspeh osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, savladavši u finalu hrvatsku teniserku Donu Vekić rezultatom 2:0 (6:2, 6:3). Ovo je, po mnogima, bio neočekivan ishod finalnog meča koji je odigran na stadionu „Filip Šatrije“, do duše, niko se nije nadao ni da bi njih dve mogle ukrstiti rekete u borbi za najsjajnije odličje.

Nakon meča, mnogi su primetili da se Vekić nije srdačno pozdravila sa Ženg, a sada smo saznali i zašto. Vekić je iznela svoje nezadovoljstvo, ističući da je Kineskinja tokom meča tražila nepotrebne pauze i da je oko nje "dosta kontroverznih priča". 

Republika

Foto: Profimedia

Ženg slavi zlato

- Nije bila korektna tokom meča. Stalno je na moj servis tražila neku malu pauzu, stalno joj je nešto smetalo. Dakle, svaki put kada bi se neko pomerio na tribinama ona je uzimala pauzu. Inače, oko nje ima dosta kontroverznih priča, ali ne bih sad o tome, objasnila je Dona Vekić.

Ipak, Vekić se vraća kući srećna zbog osvojene srebrne medalje.

- Srećna sam zbog medalje, tužna što nije zlatna. Ova medalja je nešto o čemu sam sanjala kad sam bila mala. Slobodno mogu da kažem da mi je ovo najsrećniji dan u životu, rekla je Dona Vekić nakon finala, ističući svoju zahvalnost i emocije povodom osvojenog srebra.

Na šta je Hrvatica mislila dok je ovo izgovarala, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading