NOVI IGRAČ PARTIZANA OBOŽAVA OBRADOVIĆA: LEGENDARAN TRENER! Živim za derbi i igranje pred grobarima u PUNOJ ARENI!

Autor:

Sport

04.08.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako, ali sigurno - postaje ljubimac

NOVI IGRAČ PARTIZANA OBOŽAVA OBRADOVIĆA: LEGENDARAN TRENER! Živim za derbi i igranje pred grobarima u PUNOJ ARENI!

Foto: www.profimedia.rs

Dok grobari čekaju da se obelodane preostala imena koja će činiti tim u novoj sezoni - jedno od tri koje je otkriveno ne može da dočeka da zaigra u punoj Areni.

Gabrijel Ife Lundberg, doskorašnji košarkaš Virtusa, stigao je još početkom leta u Humsku, a, kako kaže, dileme kada je stigao poziv od Željka Obradovića, nije bilo.

- Pozvao me je Željko Obradović, bio je to prijatan razgovor. Ne previše dugačak. Kada te zove najtrofejniji trener Evrolige, onda i nema previše razmišljanja, premišljanja... Veoma brzo smo se dogovorili, počeo je Lundberg za "Mozzart sport" i nastavio:

- Uzbuđen sam. Biću deo novog projekta, znam da se pravi nova ekipa. Nisam mogao da propustim priliku da zaigram u Beogradu. Svaki put kada sam igrao protiv Partizana bilo je neverovatno iskustvo, rekao sam bio sebi da moram nekada u karijeri da zaigram ovde i baš mi je drago što se to već sada ispunilo. Legendaran tim, sa legendarnim trenerom i navijačima o kojima bruji cela Evropa. Zaista sam sebe zamišljao u ovom dresu kako igram pred ovim navijačima u punoj Areni u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Lundberg sa ekipom u Beogradu

Potom je dodatno "raspalio" navijače.

- Ako je istina ono što se pominje po društvenim mrežama mislim da ćemo biti odlična ekipa. Jaka na svakoj poziciji. Individualni kvalitet neće biti problem, samo hemija. To će biti glavni zadatak na trening kampu, da stvorimo hemiju u svlačionicu i onda mislim da možemo da budemo konkurentni protiv bilo koga. Došao sam da pobeđujem i osvajam trofeje, a mislim da to definitivno možemo ako bude ekipa kakva se očekuje i sa trenerom koga imamo - dodao je Lundberg.

Naravno, nije moglo da prođe bez pomena večitog derbija.

- Slušao sam o tom meču puno toga. Gledao sam i klipove naravno. To je jedna od stvari koje baš želim da iskusim. Znam da je ludnica, znam da je teško. Da bude intenzivno, da su u sve uključeni i navijači, sudije. Bude svega. Krcata dvorana, ali verujte... Ja živim za to. Znam da je srpska košarka nešto posebno sa bogatom istorijom. Sada želim i ja da budem deo te istorije kao igrač Partizana - podvukao je Danac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading