ŠTA URADI BOGI? Bogdanović torpedovao Južni Sudan i zapalio društvene mreže! Dame je ostavio u potpunom šoku! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

04.08.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrao je simultanku protiv žilavog protivnika, ušao u istoriju reprezentacije, a zatim oduševio pripadnice lepšeg pola.

ŠTA URADI BOGI? Bogdanović torpedovao Južni Sudan i zapalio društvene mreže! Dame je ostavio u potpunom šoku! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/oksrbije

Košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je završila grupnu fazu olimpijskog turnira i sada joj predstoje pripreme za, verovatno i najvažniji četvrtfinalni meč u kojem će se sastati sa Australijom, selekcijom za koju se može reći da nam je veliki dužnik.

Nakon startnog poraza od Sjedinjenih Američkih Država (84:110), puleni selektora Svetislava Pešića slavili su protiv Portorika (107:66), da bi u jučerašnjem meču bili bolji i od Južnog Sudana koji je nakon velike borbe savladan rezultatom 96:85.

Navedeni meč obeležio je kapiten naše košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović koji je vodio "orlove" do trijumfa sa čak 30 postignutih poena, čime je samo potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi uoči početka nokaut faze takmičenja.

Istovremeno je popularni Bogi svojim ostvarenjem u meču sa Južnim Sudanom upisao svoje ime i u analima srpske košarke. On je sada, sa ukupno 1.059 postignutih postao košarkaš sa najviše postignutih koševa u istoriji košarkaške reprezentacije Srbije.

Međutim, pre početka meča Bogdanović je jednim potezom ostavio i sve dame koje su pratile direktan prenos, u potpunom šoku. Naime, pred prvo podbacivanje lopte kamere su uhvatile kapitena kako skida majicu i oblači dres, a ovaj video snimak munjevito se proširio društvenim mrežama. Reakcije su bile burne, a posebno su se istakle dame koje su bile oduševljene izgledom kapitena, ističući njegove "brutalne mišiće".

 

 

Bogdanović je ne samo oborio rekorde van terena, već je postao i najefikasniji strelac u istoriji reprezentacije, prestigavši legendarne igrače poput Miloša Teodosića i Dejana Bodiroge. Uoči Olimpijskog turnira nedostajalo mu je 56 poena da prestigne Teodosića, ali je već tokom grupne faze takmičenja nadmašio ovaj rekord.

Košarkaška reprezentacija Srbije sada se plasirala u četvrtfinale gde je očekuje meč sa selekcijom Australije. S obzirom na sjajnu formu Bogdana Bogdanovića, očekuje se da će on biti ključni igrač u daljem toku takmičenja. Srbija ima puno poverenje u svog kapitena i njegovu sposobnost da ih odvede do velikog uspeha na Olimpijskim igrama 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading