NOLE IZIGNORIŠI GA, GLUPE SU MU FORE! Kupi detetu BOJANKU - ako već voli da se ŠARA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz ubeđen u pobedu.

NOLE IZIGNORIŠI GA, GLUPE SU MU FORE! Kupi detetu BOJANKU - ako već voli da se ŠARA!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obezbedio je plasman u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu i danas će se boriti za svoje prvo najsjajnije odličje, tačnije za zlato. Njegov protivnik biće Karlos Alkaraz, koji je sudeći po svim prilikama ubeđen da će dobiti ovaj meč.

Španski teniser izjavio je da je sasvim siguran da će uraditi novu tetovažu ukoliko pobedi Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara.

On je istakao da je blagi favorit, posebno nakon trijumfa nad Đokovićem u finalu Vimbldona, te da bi olimpijsko zlato značilo i novu "crtež" na njegovom telu.

- Ako pobedim u nedelju, videćemo, ali najverovatnije da. Ostao je jedan mali korak, meč koji je velika planina, ali ako ga dobijem, uradiću to - poručio je Alkaraz.

Alkaraz je postao poznat po istetoviranim datumima i simbolima koji obeležavaju njegove velike pobede. Nakon osvajanja titule na US Openu 2022. godine, istetovirao je datum pobede na desnom laktu. Njegov trijumf na Vimbldonu 2023. godine prepoznat je po tetovaži jagode na desnom zglobu.

Takođe, nakon osvajanja Rolan Garosa ove godine, istetovirao je Ajfelov toranj i datum trijumfa na levom zglobu. U slučaju pobede nad Novakom, mogli bismo videti i olimpijske krugove na njegovom telu.

Alkaraz je otkrio da je svojim roditeljima rekao da će tetovirati samo kada prvi put osvoji glavni turnir, kako bi ih smirio i umirio njihovu "zabrinutost" oko tetovaža.

Karlos Alkaraz je definitivno teniser čiji put do pobeda nije samo sportski, već i umetnički, sažeto je poručio Alkaraz uoči finala Olimpijskih igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading