NAJLEPŠI PRIZOR SA OLIMPIJADE: Ovako sin naše glumice navija za oca i Srbiju - ovo će istopiti i najtvrđa srca! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Macanković povela sina u Pariz!

NAJLEPŠI PRIZOR SA OLIMPIJADE: Ovako sin naše glumice navija za oca i Srbiju - ovo će istopiti i najtvrđa srca! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivši odbojkaš Bojan Janić je u braku sa našom poznatom glumicom Nadom Macanković dobio dva sina, Milutina i Andriju. Nekada uspešni odbojkaš, Bojan je sada pomoćni trener naše odbojkaške reprezentacije i nalazi se u Parizu na Olimpijskim igrama, gde mu je podršku pružila supruga sa sinom.

Republika

Foto: Instagram.com

Sin Nade Macanković na Olimpijadi

Nada se oglasila na društvenim mrežama i podelila dirljive trenutke sa sinom, koji je navijao za Srbiju protiv Kanade. Ipak, naša reprezentacija nije uspela da prođe u četvrfinale, iako smo pobedili Kanadu sa 3:2, s obzirom na to da ni mi, ni oni nisu imali šanse za prolazak u završnu fazu turnira.

Republika

Foto: Instagram.com

Srbija nije uspela da prođe dalje

Podsećanja radi, Nadin sin Milutin je glumio u "Južnom vetru" kad je imao samo šest godina i postao je prava zvezda, a glumica je jednom prilikom izjavila sledeće:

- Još uvek to sve shvata kao zabavu i igru i raduje se snimanju. Ovoga puta je u filmu imao manji zadatak nego u seriji. Ima jednu scenu na kraju filma koja je bila malo zahtevnija, pa sam bila sa njim na snimanju tako da sam znala da je to dobro uradio - rekla je Nada jednom prilikom i dodala:

- Ja mu pomažem da savlada tekst i trudim se da ga uputim na pravi način, da se opusti i igra - ispričala je glumica ranije za medije.

Inače, glumica je saznala da ima koronu kad je dobila vest o drugoj trudnoći.

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako virus deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala. Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu - rekla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading