PUTEVIMA ŠAMPIONA: KOŠARKAŠI SRBIJE KAO ĐOKOVIĆ! "Orlovi" doneli OZBILJNU odluku pred NAJBITNIJE mečeve na OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fokus samo na ono najvažnije

PUTEVIMA ŠAMPIONA: KOŠARKAŠI SRBIJE KAO ĐOKOVIĆ! "Orlovi" doneli OZBILJNU odluku pred NAJBITNIJE mečeve na OI!

Foto: Starsport

Novak Đoković je imao recept do uspeha na Olimpijskim igrama. Naime, još pre početka turnira, on je bio odlučan u nameri da ne boravi u Parizu u Olimpijskom selu - i to se ispostavilo kao fenomenalna odluka. Videli smo čak i kako je prošao jednom kada je otišao da se prošeta i poseti ostale srpske sportiste, pošto je izjavio da je brzo bio primoran da se vrati jer je krenula da se stvara velika gužva. Poznato je da mnogi sportisti ostanu zasenjeni druženjem, atmosferom i "zezancijom" dok borave zajedno sa svojim sunarodnicima i ostalim nacijama, te izgube fokus. Zato je, da bi mogao da se u miru pripremi da osvoji ono što mu jedino u karijeri nedostaje, toliko željeno zlato, Novak odlučio da ne boravi zajedno sa ostalim sportistima.

A, s obzirom na to da tu taktiku primenjuju samo šampioni - sada su i košarkaši Srbije odlučili da povuku isti potez. Naime, Karijeva četa je sve dosadašnje mečeve igrala u Lilu, te sada prvi put doleće u Pariz gde će odigrati nokaut fazu košarkaškog turnira, ali za to vreme neće boraviti u selu.

Republika

Foto: Profimedia

Nole i košarkaši Srbije

Za sada nije poznato gde će "orlovi" biti tačno smešteni, ali se pretpostavlja da je KSS dogovorio odlazak u jedan od hotela u Parizu

Takođe, istu odluku su doneli i Amerikanci, Kanađanini i Francuzi, koji će biti van Olimpijskog sela u Parizu.

Podsetimo, Srbija u utorak od 14.30 igra protiv Australije meč četvrtfinala Olimpijskih igara, nakon čega se ukršta sa boljim iz duela Amerika - Brazil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading