HAOS NA AERODROMU! Policija uletela u avion, uhapšen pilot! Odveli ga s lisicama na rukama! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.08.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se odigralo uoči leta, a putnici su na kraju "izvisili" za prevoz

HAOS NA AERODROMU! Policija uletela u avion, uhapšen pilot! Odveli ga s lisicama na rukama! (VIDEO)

Foto: tanjug ap01 AP Victor Ruiz

Nesvakidašnja scena odigrala se u četvrtak na međunarodnom aerodromu Džordž Buš u Hjustonu, kada su policajci ušli u avion i uhapsili pilota!

Sve se odigralo uoči leta, a putnici su na kraju "izvisili" za prevoz. Aviokompanija Frontier Airlines, čiji je pilot priveden, potvrdili su da je 1. avgusta priveden njihov pilot.

- Incident se dogodio pre nego što je počelo ukrcavanje na let 3195 za Dalas Fort Vort. Zamenski član posade nije bio odmah dostupan, što je dovelo do otkazivanja leta - naveli su iz kompanije.

Putnicima su, kako su naveli, ponudili pun povraćaj novca, smeštaj do novog lete ili "pretplatu" za novu kartu.

Mediji su preneli da je uhapšen Sejmur V., a zbog sumnje da je počinio krivično delo Nasilje u porodici. On je navodno ubrzo pušten uz kauciju.

Podsetimo, let "Junajted erlajnsa" od Hjustona do Bostona bio je primoran da sleti na aerodrom "Vašington Dales" nakon što su piloti prijavili "opasnu situaciju" u vezi stjuardese na "Boingovom" avionu "737 maks-8".

Malo je detalja poznato o tome što se dogodilo na letu "Junajted" 477, sem snimka kontrole leta komunikacije uživo između pilota i kontrolora na tlu, kao i potvrde aviokompanije da je došlo do medicinskog problema, piše Paddleyourownkanoo.com.

Avion je poleteo iz Hjustona oko 10.00 ujutro 28. jula, ali kako je do Bostona ostalo još sat i 40 minuta leta, piloti su zatražili dozvolu da preusmere let jer je stjuardesa povraćala u zadnjem delu aviona.

Kako navodi portal, to obično ne bi bio razlog za preusmeravanje krcatog aviona, ali je pilot objasnio da je lekar razgovarao sa posadom i da je "zvučalo kao da je prilično loše tamo iza" i da je "i dalje veoma loše".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading