IDEMO NOLEEEE! Đoković poslao MOĆNU poruku na dan finala sa Alkarazom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je taj dan!

IDEMO NOLEEEE! Đoković poslao MOĆNU poruku na dan finala sa Alkarazom!

Foto: Starsport

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković obezbedio je plasman u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu i danas će se boriti za svoje prvo najsjajnije odličje na najvećoj svetskoj sportskoj smotri, čime bi i zvanično osvojio sve što je moguće i neosporivo postao "GOAT":

U polufinalu Đoković je rezultatom 2:0 (6:4, 6:2) savladao Italijana Lorenca Musetija, tako da će se, kao što se i pred OI 2024 očekivalo u finalu sastati sa Špancem Karlosom Alkarazom.

Na dan koji će, nadamo se, ostati upisan zlatnim slovima u istoriju srpskog tenisa i njegove karijere, Novak se oglasio i najavio veliko finale.

Republika

Foto: Instagram/djokernole

Đokovićev Instagram "stori"

Naime, on je okačio sliku sebe i Alkaraza na Instagram profil i tako dodatno "raspalio" euforiju koja vlada među ljubiteljima tenisa u Srbiji.

Podsetimo, pre meča sa nezgodnim italijanskim teniserom, najbolji igrač u istoriji belog sporta redom je eliminisao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), "kralja šljake" Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Nemca dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), tako da u odlučujuću bitku ulazi bez izgubljenog seta i sa samo jednim do kojeg je morao da stigne kroz taj-brejk. Sve to sa "klimavim" kolenom - šta god da uradi danas, Novak je među najboljim sportistima ikada. A mogao bi da se vine u još veće visine osvojivši olimpijsko zlato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading