GLUMICA UMRLA NA SVADBI! Uzrok nagle smrti JEŽI DO KOSTIJU, slavlje momentalno zaustavljeno (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strava i užas na ceremoniji venčanja!

GLUMICA UMRLA NA SVADBI! Uzrok nagle smrti JEŽI DO KOSTIJU, slavlje momentalno zaustavljeno (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Sridevi Kapur, koju su mnogi smatrali jednom od najtalentovanijih i najlepših glumica današnjice, napustila nas je prerano u 54. godini. Njena smrt nastupila je neočekivano, dok je bila na svadbi svog bliskog rođaka u Dubaiju, gde je preminula od srčanog udara.

Vest o Sridevinom preranom odlasku šokirala je mnoge ljubitelje indijskih serija i filmova širom sveta. Njena iznenadna smrt ostavila je prazninu u indijskoj filmskoj industriji i među obožavaocima njenog rada.

Republika

Foto: Jayne Russell / Zuma Press / Profimedia

Preminula glumica Sridevi Kapur

Inače, Sridevi je svoj umetnički put započela veoma rano, stupivši prvi put pred kamere sa samo četiri godine. Od tada je svoj talenat i lepotu prenosila na male ekrane širom Indije, glumeći u nekoliko tamošnjih serija i filmova.

Tokom svoje karijere, Sridevi Kapur je ostvarila zapaženu ulogu u indijskoj kinematografiji i važila je za vrsnu umetnicu. Njena harizma i talent su je učinili zaštitnim licem boliivudske produkcije, a njen doprinos indijskom filmu je neizbrisiv.

Sridevi Kapur će zauvek ostati upamćena po svojoj neospornoj lepoti, izuzetnom glumačkom talentu i doprinosu indijskoj kinematografiji. Njeni filmovi i uloge će nastaviti da žive i inspirišu generacije ljubitelja filma širom sveta. Sridevi je bila više od glumice - bila je ikona koja je svojim radom i prisustvom ostavila neizbrisiv trag u svetu filma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading