KOJA SLUČAJNOST! Nole i Rafa pre 18 godina igrali prvi meč u Parizu, sada će na istom mestu možda poslednji (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će čitav svet pratiti ovaj mogući "poslednji ples" između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

KOJA SLUČAJNOST! Nole i Rafa pre 18 godina igrali prvi meč u Parizu, sada će na istom mestu možda poslednji (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je objavljeno da će najbolji srpski teniser, Novak Đoković, igrati u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu protiv Rafaela Nadala, javnost je uzbuđena zbog potencijalno istorijskog meča. Ovaj duel će biti čak 60. put da se Novak i Rafa sastaju na terenu, čime već drže rekord u broju međusobnih susreta.

Zanimljivo je da bi ovaj meč mogao biti poslednji međusobni okršaj ova dva velikana tenisa, s obzirom na Nadalovu karijeru koja ulazi u zreliju fazu. Posebna činjenica je da bi potencijalno poslednji meč mogao da se odigra na istom mestu gde su odigrali i prvi ikada - u Parizu. Prvi susret desio se pre 18 godina, tačnije 2006. godine, kada su 20-godišnji Nadal i 19-godišnji Đoković zaigrali na Rolan Garosu u četvrtfinalu. Tada je Nadal slavio posle dva osvojena seta, pošto je Novak predao meč.


S obzirom na istorijski značaj njihovih susreta, ovaj mogući poslednji meč budi posebne emocije jer bi se ponovo odigrao na istom mestu gde su započeli svoje međusobne okršaje. Činjenica da su se sreli na istom turniru nakon toliko godina dodatno pojačava emocije kod ljubitelja tenisa širom sveta.

Nema sumnje da će čitav svet pratiti ovaj mogući "poslednji ples" između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Očekuje se da će ova istorijska borba privući ogromnu pažnju javnosti i zaljubljenika u tenis, te će se očekivati rekordni TV prenosi i praćenje na društvenim mrežama širom sveta.

Novak i Rafa su obeležili tenisku istoriju svojim međusobnim duelima, te je ovaj naredni susret sa posebnim emocijama i značajem za oba tenisera i njihove fanove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading