SNAŽNO NEVREME PARALISALO STANIJU! Starleta satima zarobljena u stranoj državi - SNAŽAN VETAR NOSIO SVE PRED SOBOM!

Autor:

Zabava

03.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak izazvao lavinu reakcija!

SNAŽNO NEVREME PARALISALO STANIJU! Starleta satima zarobljena u stranoj državi - SNAŽAN VETAR NOSIO SVE PRED SOBOM!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Stanija Dobrojević je tokom trajanja rijalitija "Elita" uspela da privuče veliku pažnju javnosti, iako sama nije bila direktan učesnik ovog takmičenja. Njeno ime se često pominjalo, pretežno u negativnom kontekstu, zahvaljujući Aneli Ahmić, koja je redovno isticala da joj je Stanija "otela muža" i "razorila porodicu". Ove tvrdnje su često iznosene tokom rijalitija, što je dodatno pojačalo interesovanje medija i gledalaca za njen privatni život.

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Aneli, Asmin Durdžić, Stanija

Stanija, koja je poznata po tome što većinu svog vremena provodi u luksuznom apartmanu u Majamiju, sada se oglasila putem društvenih mreža, delimično zbog trenutnih okolnosti. Naime, danas je starleta objavila fotografije sa svoje terase, na kojima se može videti da se u Majamiju sprema izuzetno loše vreme. Po svemu sudeći, nevreme je uveliko na pomolu, što je dovelo do toga da Stanija ostane zarobljena u svom stanu.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanijin stori

- Oh, oluja - napisala je Stanija uz fotografiju.

Iz objavljenih slika jasno je da su vremenski uslovi u Majamiju vrlo nepovoljni i da se očekuje nevreme koje bi moglo imati ozbiljan uticaj na svakodnevni život. Stanija je, očigledno, odlučila da putem svojih društvenih mreža obavesti pratioce o trenutnoj situaciji i izazovima sa kojima se suočava. Ova situacija dodaje novu dimenziju njenom životu u Majamiju, pokazujući da čak i u luksuznom okruženju, neprilike poput lošeg vremena mogu značajno uticati na svakodnevni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading