SENZACIJA U PARIZU! SRBIN uzeo dva zlata! Istorijski uspeh!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig!

SENZACIJA U PARIZU! SRBIN uzeo dva zlata! Istorijski uspeh!

Foto: X.com

Na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski trener Slavko Tekić ostvario je senzacionalan uspeh kao vođa džudo reprezentacije Azerbejdžana. Rođen 5. januara 1970. godine u Bačkom Jarku, Slavko je svoju sportsku karijeru gradio u Džudo klubu Slavija u Novom Sadu, gde je pokazao izuzetan talenat i predanost ovom borilačkom sportu.

Nakon uspešne takmičarske karijere, Slavko Tekić je odlučio da se posveti trenerskom pozivu. Njegova strast prema džudou i posvećenost sportu odveli su ga u Nemačku, gde je gradio svoje ime i reputaciju kao trener. Godine posvećenog rada i neprestanog usavršavanja doveli su ga do prilike da 2022. godine preuzme vođstvo nad džudo reprezentacijom Azerbejdžana.

Slavko Tekić nije samo doneo svoje znanje i iskustvo u novu trenersku ulogu, već je i postigao izuzetan uspeh na Olimpijadi. Pod njegovim vođstvom, džudo reprezentacija Azerbejdžana osvojila je ne jedno, već dva zlata, što je izazvalo veliku pažnju i divljenje širom sveta. Ovaj izvanredan podvig postavio je Slavka Tekića u centar pažnje sportske javnosti, a njegov doprinos uspehu azerbejdžanskog tima neće biti zaboravljen.

Slavko Tekić, rođen u Srbiji, pokazao je da talent, posvećenost i predan rad mogu dovesti do izuzetnih rezultata čak i u ulozi trenera. Njegov uspeh na Olimpijadi ne samo da je doneo slavu Azerbejdžanu, već je istakao i njegovu ličnu izuzetnost i profesionalizam. Ovaj neverovatan podvig će ostati upamćen kao primer izvanrednog dostignuća i inspiracija za buduće generacije sportista i trenera širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading