ORGANI PRONAĐENI U KONTEJNERU U PARKU - JEZIVO! Policija na licu mesta!

Autor:

Svet

25.07.2024

00:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je blokirano!

ORGANI PRONAĐENI U KONTEJNERU U PARKU - JEZIVO! Policija na licu mesta!

Foto: Tanjug/AP

U kontejneru koji je pronađen u parku Rozehil u južnom Londonu, prema izveštajima, pronađeni su organi. Član javnosti je otkrio kontejner oko 16:30 časova u sredu. Kriminalističko mesto je i dalje zatvoreno, a policajci su izjavili da se organi ili pripadaju čoveku ili životinji.

Forenzičari će detaljno pregledati sadržaj kontejnera.

Portparol londonske policije izjavio je za Sutton Guardian:

"Policija je pozvana oko 16:30 časova u sredu, 24. jula, od strane čoveka koji je pronašao kontejner u parku Rozehil u Suttonu u kojem se nalaze organi koji su opisani kao ljudski ili životinjski. Kontejner je obezbeđen od strane policije i njegov sadržaj će biti forenzički pregledan. Mesto događaja je i dalje zatvoreno, a istraga o okolnostima se nastavlja."

Policija nije komentarisala veličinu kontejnera niti kakvi tačno ostaci se unutra nalaze. 


Park Rozehil je poznat po svojim zelenim površinama i panoramskim pogledima. Lokalno stanovništvo posećuje park kako bi uživalo u zalascima sunca i miru, a sada je ono poprište jezivog dešavanja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading