ČUVENI GLUMAC PRONAĐEN MRTAV! Njegovo beživotno telo pronašao prijatelj! ŠOK!

Autor:

Zabava

12.08.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angel Salazar, zvezda film "Skarfejs", preminuo je u 68. godini

ČUVENI GLUMAC PRONAĐEN MRTAV! Njegovo beživotno telo pronašao prijatelj! ŠOK!

Foto: Printscreen/TikTok

Čuveni glumac Angel Salazar, koji je najprepoznatljiviji po ulozi u filmu "Skarfejs", preminuo je u 68. godini, javlja TMZ.

Njegova smrt nastupila je sasvim iznenada i to prilikom boravka glumca u kući svog dobrog prijatelja! Kako navode strani mediji, glumac je preminuo u snu, u domu svog prijatelja u Bruklinu tokom vikenda.

Sve se dogodilo kada je njegov prijatelj u nedelju ujutru ušao u sobu u kojoj je bio smešten Angel Salazar i pronašao njegovo beživotno telo. 

Uzrok smrti za sada nije poznat, ali je poznato da je Salazar imao srčanih problema, te se sumnja da je glumac doživeo srčani udar. 

Angel Salazar je bio kubansko-američki komičar i glumac. Glumio je sa Tomom Henksom u filmu "Punchline" (1988) i sa Al Paćinom u čuvenom filmu "Scarface". Salazar se takođe pojavio u Last Comic Standing-u i mnogim specijalnim komičnim emisijama na HBO Comedi. Njegov poslednji film "The Brooklyn Premiere" iz ove godine. 

Na početku svoje glumačke karijere, Salazar je dobio ulogu Či Čija, odanog pratioca Paćinovog poznatog lika Tonija Montane u filmu "Skarfejs" ("Lice sa ožiljkom") iz 1983. godine.

Ljubitelji legendarnog filma nikada neće zaboraviti Či Čija koji je spasio Tonijev život tokom čuvene "scene motornom testerom". Nikada neće zaboraviti i krvavu smrt Či Čija na kraju filma.

Među ostalim zapaženim ulogama su "Noći na bulevaru", "Hodaj ponosan", "Hot to Trot", "Maniac Cop 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading