JEZIVO UBISTVO! Rođaci pili, posvađali se, pa usledio krvavi pir!

Autor:

Svet

12.08.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija zatekla jeziv prizor!

JEZIVO UBISTVO! Rođaci pili, posvađali se, pa usledio krvavi pir!

Foto: Shutterstock, Pxfuel, Pixabay/Fleimax

Prilikom uviđaja utvrđeno je da se radi o muškarcu S. M. (48), čiju je smrt konstatovao lekar-mrtvozornik iz Doma zdravlja u Sapni.

Muškarac E. A. (33) iz opštine Sapna uhapšen je u akciji pripadnika Uprave policije MUP Tuzlanskog kantona zbog sumnje da je počinio ubistvo u Baljkovici.

U nedelju po podne pripadnici Policijske uprave Kalesija/Policijske stanice Sapna primili su prijavu da se u stambenom objektu nalazi beživotno telo muškarca.

Nakon uviđaja, koji su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP Tuzlanskog kantona, potvrđeno je da je smrt nastupila pod sumnjivim okolnostima.

Sve daljnje istražne radnje sprovode se prema nalogu postupajućeg tužioca.

Osumnjičeni E. A. priveden je u službene prostorije radi kriminalističke obrade, nakon koje će uz izveštaj biti predat Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona na dalje postupanje.

Kako nezvanično saznajemo, rođaci su cele noći konzumirali alkohol, nakon čega je izbila svađa koja je imala koban ishod.

Podsećamo, prošlo je tačno dve godine otkako je 12. avgusta 2022. Vuk Borilović (35) počinio najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore! Deset osoba je ubijeno tog kobnog dana, među kojima je bilo i dvoje dece.

Borilović je samo nekoliko dana pre jezivog krvavog pira, suprugu i decu odveo na more, da bi se u međuvremenu on vratio na Cetinje. Tog 12. avgusta bio je u crkvi, pa otišao kući i uzeo pušku i spustio se sprat niže gde je živela četvoročlana porodica Martinović, inače njegovi podstanari.

- U stanu je tada zatekao Natašu (35) i njene sinove Mašana (11) i Marka (7) koje je izrešetao bukvalno na pragu kuće. A svojoj krvavi pir nastavio je dalje gde je u naselju Medovina ubio njih još sedmoro, među kojima i svoje rođake. Monstrum je presudio i Natašinom kumu Milanu Mitroviću (37), zatim svom ujaku Goranu Đurišiću (54), a onda i komšiji Rajku (56), Dimitriji (81) i Danici Drecun (74), a na kraju Danijeli (51) i njenoj sestri Aleksandri Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle - podseća izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading