SRPSKA SE RADUJE ZLATNIM "DELFINIMA"! Pogledajte LUDILO na ulicama Banjaluke! Sve PRŠTI od SLAVLJA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvojeno treće uzastopno odličje na Olimpijskim igrama.

SRPSKA SE RADUJE ZLATNIM "DELFINIMA"! Pogledajte LUDILO na ulicama Banjaluke! Sve PRŠTI od SLAVLJA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Blistavom igrom i sigurnom pobedom nad Hrvatskom rezultatom 13:11, vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama!

Posle Rio de Žaneira i Tokija, srpski "delfini" su pokorili i Pariz, a da pritom nikad lakše nisu savladali nekog protivnika u borbi za najsjajnije odličje.

Vodili su izabranici Uroša Stevanovića, tokom celog meča i nijednog trenutka nisu dozvolili "barakudama" da ih rezultatski ugroze, pa je na kraju usledilo neviđeno slavlje na ulicama Beograda i cele Srbije.

Nije se međutim, slavilo zlato samo u našoj državi, već i u bratskoj Republici Srpskoj! Preciznije, čim je označen kraj utakmice, hiljade građana Banjaluke izašli su na ulice i sa srpskim zastavama i u kolima svirajući na sirenama bučno proslavili ogroman trijumf u Parizu. "Republika" je zahvaljujući našem čitaocu Aleksi Marčeti došla do ekskluzivnih snimaka, koje možete da vidite u ovom prilogu:

To samo pokazuje veliku ljubav koja veže Srbiju i Republiku Srpsku, odnosno, da se svaki sportski i bilo koji drugi uspeh, zdušno proslavlja i sa druge strane Drine.

Nema sumnje da će slika sa ulica Banjaluke ekspresno obići društvene mreže, a srpskim vaterpolistima, kao i Novaku Đokoviću, Zorani Arunović, Damiru Mikecu, Aleksandri Perišić i Pešićevim košarkašima tek sledi svečani doček ispred Skupštine, na legendarnom Balkonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading