SADA JE ZVANIČNO! On ipak postaje deo Partizana - ŽOCU SE ŽELJA OSTVARILA

Autor:

Sport

12.08.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su presrećni.

SADA JE ZVANIČNO! On ipak postaje deo Partizana - ŽOCU SE ŽELJA OSTVARILA

Foto: Starsport

Nakon dugih spekulacija, konačno je potvrđeno - Aleksej Pokuševski postaje deo tima crno-belih. Iako se ranije pisalo da je transfer već završen, dogovor je postignut tek u ponedeljak, kako saznaje sport.alo. Pokuševski, poznat i kao Poku, deklarisani je navijač Partizana, što dodatno nagoveštava da će se odlično uklopiti u novi tim.

Karijera Alekseja Pokuševskog počela je u Novom Sadu, a zatim je krenuo putem ka Grčkoj gde je prošao mlađe kategorije Olimpijakosa. Nakon toga, usledio je veliki korak - prelazak u NBA ligu, gde je nosio dres Oklahome Siti Tandera. Iako je pokazao izuzetan talenat i lakoću igre, povrede su ga sprečile da ostvari pun potencijal u ambicioznom timu "grmljavine", te je nakon tri sezone došlo do prekida saradnje.

Republika

Foto: Starsport

Aleksaj Pokuševski

 


Nakon toga, Pokuševski je postao slobodan igrač, a ubrzo je dobio priliku da pokaže svoje kvalitete u timu Šarlot Hornetsa. Tamo je pružio nekoliko veoma dobrih partija, ali klub je odlučio da ga ne zadrži tokom priprema reprezentacije Srbije za Olimpijske igre u Parizu.

Iako je karijeru gradio u inostranstvu, Pokuševski nikada nije zaboravio svoje korene i ljubav prema Partizanu. Njegov dolazak u ovaj klub predstavljaće veliko pojačanje, kako za sam tim, tako i za navijače koji će imati priliku da gledaju talentovanog igrača na delu.

Uvek je zadovoljstvo videti kada se vrhunski talenat vraća tamo gde mu je srce. Možemo samo da se nadamo da će Pokuševski doneti svoj magični dodir u crno-belu ekipu, te da će zajedno sa njima ostvariti zapažene rezultate u budućim sezonama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading