OSVOJIO PEHAR ODMAH POSLE BRONZE U PARIZU! Konj Nikole Jokića oborio REKORD, pogledajte RADOST Somborca! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradovao se kao sa saigračima na dodeli medalja.

OSVOJIO PEHAR ODMAH POSLE BRONZE U PARIZU! Konj Nikole Jokića oborio REKORD, pogledajte RADOST Somborca! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Nikola Jokić sa peharom

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da proslavi svoj uspeh na mestu koje najviše voli - somborskom hipodromu. Odmah po sletanju na beogradski aerodrom, as Denvera se uputio ka trkalištu u rodnom gradu kako bi prisustvovao 97. Srpskom kasačkom derbiju.

Tokom ovonedeljnog takmičenja, prestižno "Pehar somborskih novina" pripao je grlu iz Nikoline štale Drim Kečer, Fleš di Grepi.

Ovaj trogodišnji kastrat italijanskog porekla, koji je bio vođen od strane italijanskog vozača Karmina Piskuglia, demonstrirao je svoju izuzetnu formu. Fleš di Grepi je postavio novi rekord trke, pretrčavši distancu od 1.700 metara za neverovatnih 1.16,2, prosečno po kilometru.

Nikola Jokić nije krio oduševljenje uspehom konja iz svoje štale, a posebno srećni su bili on i njegova ćerkica Ognjenka, koja je zajedno sa ocem primila pehar za ovaj veliki trijumf. Njihovo prisustvo na hipodromu dodatno je uveličalo atmosferu i pokazalo koliko je Jokiću stalo do konjičkog sporta.

Prisustvom na spektakularnom događaju, Nikola Jokić je još jednom pokazao svoju ljubav prema Somboru i hipodromu, te svoju podršku srpskom kasačkom sportu. Njegov iznenađujući potez još jednom potvrđuje da je Jokić, pored svojih košarkaških dostignuća, duboko povezan sa svojim korenima i tradicijom svog rodnog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading