SVAKO IMA SVOJU LEGENDU: Srbiji delio medalje Vanja Udovičić, a Hrvatima ONA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig naših vaterpolista.

SVAKO IMA SVOJU LEGENDU: Srbiji delio medalje Vanja Udovičić, a Hrvatima ONA!

Foto: Profimedia

Danas je Srbija ispala istoriju i došla do fenomenalnog rezultata. Naša vaterpolo reprezentacija je pobedila Hrvatsku rezultatom 13:11 i došla do trećeg uzastopnog olimpijskog zlata u Parizu. Izabranici Uroša Stevanovića sada stoje rame uz rame sa Mađarima koji su uspeli da u periodu od 2000. do 2008. urade ovako nešto.

Nakon ovog velikog podviga usledila je dodela medalja. Srpskom nacionalnom timu najsjajnija odlčija uručio je legendarni vaterpolista Vanja Udovičić koji je takođe osvajao veliki broj medalja sa Srbijom. Na drugoj strani, Hrvatima je medalje uručila Kolinda Grbarar Kitarović. Svako ima svoju legendu, a ovo govori da smo mi vaterpolo vele sila i da imamo svoje legende kojima možemo da se dičimo. Izvinite komšije, ali mi smo najbolji i najbolje vaterpoliste imamo.

Sjajan rezultat i za selektora Uroša Stevanovića koji je bio pod velikim pritiskom. Kada niko nije verovao, momci su se digli i uspeli da dođu do neverovatnog podviga. Srbija nije blistala u Parizu, ali je došla do onog za šta je su se i borili, a to je treće uzastopno zlato. Jednostavno smo najbolji u ovom sportu i nema nam ravnog. Posle ovog podviga dobro je pitanje šta dalje, a sigurno će biti još medalja. Neka ovoj generaciji ovo bude podstrek da budu još puno ovakvih uspeha. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading