SLAVI SE TREĆE UZASTOPNO OLIMPIJSKO ZLATO VATERPOLISTA! Ulice Beograda preplavljene navijačima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trobojke okupale prestonicu, srpske pesme ore se gradom

SLAVI SE TREĆE UZASTOPNO OLIMPIJSKO ZLATO VATERPOLISTA! Ulice Beograda preplavljene navijačima!

Foto: Republika.rs

Danas je Srbija ispala istoriju i došla do fenomenalnog rezultata. Naša vaterpolo reprezentacija je pobedila Hrvatsku rezultatom 13:11 i došla do trećeg uzastopnog olimpijskog zlata u Parizu. Izabranici Uroša Stevanovića sada stoje rame uz rame sa Mađarima koji su uspeli da u periodu od 2000. do 2008. urade ovako nešto.

Ovo je zaista fenomenalan podvig naših vaterpolista. Ovo je izazvalo posebnu emociju kod svakog navijača. To govori i opšte slavlje na ulicama Beograda. Na Trgu Republike je odlična atmsofera uz zastave Srbije uz pesmu ''U boj krenite junaci svi''. Veoma emotivno su svi proživeli ovo i svaka čast izabranicim Uroša Stevanovića na ovom neskakidašnjem podvigu.

Ponovo smo pokazali da smo vaterpolo vele sila i da kada nas svi otpisuju, dokazali smo da imamo šampionski karakter. Sjajan rezultat i za selektora Uroša Stevanovića koji je bio pod velikim pritiskom. Kada niko nije verovao, momci su se digli i uspeli da dođu do neverovatnog podviga. Srbija nije blistala u Parizu, ali je došla do onog za šta je su se i borili, a to je treće uzastopno zlato. 

Jednostavno smo najbolji u ovom sportu i nema nam ravnog. Posle ovog podviga dobro je pitanje šta dalje, a sigurno će biti još medalja. Neka ovoj generaciji ovo bude podstrek da budu još puno ovakvih uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading