STANOJEVIĆ ZBOG ISKLJUČENJA NIJE MOGAO PRED KAMERE! Njegov pomoćnik ZAGRMEO: "Nije u redu, ko zna"...

Autor:

Sport

11.08.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli remizirali u Zaječaru protiv IMT.

STANOJEVIĆ ZBOG ISKLJUČENJA NIJE MOGAO PRED KAMERE! Njegov pomoćnik ZAGRMEO: "Nije u redu, ko zna"...

Foto: Starsport

U četvrtom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Partizana nisu uspeli da savladaju ekipu IMT, a meč je završen bez postignutih golova.

Utakmica odigrana na novoizgrađenoj Kraljevici u Zaječaru, imala je buran epilog, jer je "parnom valjku" poništen gol Ksandera Severine u finišu zbog igranja rukom, pa je šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević zaradio isključenje zbog prigovora.

Umesto trenera crno-belih, koji je dobio crveni karton, izjavu za TV Arena dao je njegov pomoćnik Branko Vukašinović.

- U prvom poluvremenu nismo bili na nivou koji smo očekivali. Osvežili smo ekipu u drugom poluvremenu, pritiskali svim snagama. Oni su pretili kontranapadima, ali smo za to bili spremni. Imali smo svoje prilike, ali ih nismo iskoristili. Tu bih završio da ne bih i ja došao u iskušenje da ispričam ono što mi je na srcu... Nije u redu, ne samo detalji već čitav tok utakmice. Nije u redu, ko zna da gleda videće. Nama preostaje da se konsolidujemo i da idemo dalje - poručio je Branko Vukašinović.

Partizan se sada bodovno izjednačio sa Crvenom zvezdom, večiti rivali imaju po 10 bodova, po tri pobede i jedan remi, pa je šampionska trka ponovo zahuktala.

Crno-beli u sledćem kolu dočekuju Radnički iz Niša, na stadionu u Humskoj, dok branilac titule sa Marakane u malom beogradskom derbiju gostuje na Banovom brdu ekipi Čukaričkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Max90

11.08.2024 22:33

Stanoje i uprava napolje odmah sada