VEROVALI ILI NE! Evo gde je OTIŠAO Jokić sa medaljom! Sleteo na beogradski aerodrom, pa završio na OMILJENOM mestu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski košarkaš nije želeo da propusti spektakl.

VEROVALI ILI NE! Evo gde je OTIŠAO Jokić sa medaljom! Sleteo na beogradski aerodrom, pa završio na OMILJENOM mestu! (VIDEO)

Foto: KSS

Nakon što su košarkaši Srbije stigli na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", nosivši bronzanu medalju oko vrata, po mnogima najbolji akter ovog tima, Nikola Jokić, zaputio se pravo na hipodrom u Somboru.

Ovaj neobični potez nije iznenadio one koji prate život prve zvezde Denvera i Pešićevih "orlova", jer je dobro poznato da "Džoker" uživa u konjičkim sportovima i da je veliki ljubitelj konja.

Naime, Jokić je uhvaćen kako u ruci drži čašu piva, nastavljajući proslavu započetu u Parizu.

Posle pobede protiv Nemačke, kojoj smo se revanširali za poraz iz Manile u finalu Mundobasketa, srpski košarkaši su se prepustili slavlju, pevanju i igranju, da bi potom izašli na ceremoniju dodele medalja.

Iako je osvojeno treće mesto, posle svega što su prikazali, ono sija zlatnim sjajem, budući na sve prikazano u duelima sa Amerikancima kada nam je oteta pobeda, odnosno, u demoliranju "pancera".

Danas su "orlovi" stigli su u Beograd, gde je Jokić prvi izašao sa aerodroma, pridružio se saigračima u autobusu i nedugo posle toga je produžio dalje - pravo u Sombor na hipodrom.

Nikola Jokić se uputio ka konjičkom klubu "Vojvođanin" u Somboru, gde je bio domaćin srpskog kasačkog derbija. Na programu je bilo deset kasačkih trka, a najavljeno je učešće 88 grla iz 15 konjičkih klubova. Gosti na trkačkom danu su bili vozači iz Mađarske, Švedske i Italije, dok je predstavnica francuske asocijacije Le Trot takođe prisustvovala trci za francuske kobile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading