Šapić u čestitki vaterpolistima: Proneli ste ime Srbije na najbolji mogući način

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delfini" su potopili "barakude", Srbija je treći put zaredom šampion Olimpijskih igara

Šapić u čestitki vaterpolistima: Proneli ste ime Srbije na najbolji mogući način

Foto: Printscreen/RTS, beoinfo.rs

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić čestitao je vaterpolistima Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Najbolja odbrana odigrana u poslednjih deset godina! Poslednjih sedam  olimpijskih igara uvek medalja, od toga osvojena tri zlata zaredom! Vaterpolo je zaslužio daleko bolji tretman nego što ima u srpskom društvu. Svaka čast, naklon do poda. Po ko zna koji put proneli ste ime Srbije, na najbolji mogući način. Hvala do neba - kaže se u čestitki gradonačelnika Šapića.

Vaterpolo reprezentacija Srbije ispisala je istoriju! ''Delfini'' su pobedili Hrvatsku rezultatom 13:11 i osvojili treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sada se naš nacionalni tim izjednačio sa Mađarskom koja je jedina došla do ovog podviga.

Iako su mnogi sumnjali u uspeh vaterpolo reprezentacije Srbije nakon lošeg starta turnira i mučne pobede nad Japanom, "delfini" su pokazali svoju izuzetnu borbenost i kvalitet. Nakon poraza od autsajdera Australije, mnogi su ih otpisali, ali su oni, kao pravi šampioni, uspeli da se vrate i pokažu svoju izuzetnu snagu i mentalnu stabilnost.

Paralele sa Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine su očigledne, gde je reprezentacija Srbije takođe imala težak put do finala, ali je na kraju trijumfovala nad Hrvatskom. Ovaj neverovatan uspeh potvrđuje da su "delfini" neprikosnoveni u svetu vaterpola i da su sposobni da se izbore sa bilo kojim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading