DA SE IZJEDNAČE SA DURENTOM! Moćna poruka Stevanovića Jakšiću, Mandiću i Ranđeloviću!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig Srbije.

DA SE IZJEDNAČE SA DURENTOM! Moćna poruka Stevanovića Jakšiću, Mandiću i Ranđeloviću!

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije ispisala je istoriju! ''Delfini'' su pobedili Hrvatsku rezultatom 13:11 i osvojili treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sada se naš nacionalni tim izjednačio sa Mađarskom koja je jedina došla do ovog podviga.

Iako su mnogi sumnjali u uspeh vaterpolo reprezentacije Srbije nakon lošeg starta turnira i mučne pobede nad Japanom, "delfini" su pokazali svoju izuzetnu borbenost i kvalitet. Nakon poraza od autsajdera Australije, mnogi su ih otpisali, ali su oni, kao pravi šampioni, uspeli da se vrate i pokažu svoju izuzetnu snagu i mentalnu stabilnost.

Selektor ''delfina'', Uroš Stevanović održao je konferenciju za medije nakon osvojenog zlata. On je između ostalog uputio moćnu poruku Mandiću, Jakšiću i Ranđeloviću.

- To je bilo ovo za skakanje u bazen, ali nisam ispunio. Nastavili smo ono što je prethodna generacija ispunila, sada su trojica trostruki olimpijski šampion, većina ima dve. Četvrta medalja je pred njima, videćemo kako i šta, nadam se da će Jakšić, Mandić i Ranđelović stići i Durenta jer je jedini sa četiri zlata - poručio je Stevanović.

Ponovo smo pokazali da smo vaterpolo vele sila i da kada nas svi otpisuju, dokazali smo da imamo šampionski karakter. Sjajan rezultat i za selektora Uroša Stevanovića koji je bio pod velikim pritiskom. Kada niko nije verovao, momci su se digli i uspeli da dođu do neverovatnog podviga. Srbija nije blistala u Parizu, ali je došla do onog za šta je su se i borili, a to je treće uzastopno zlato. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading