DRAMA U POZNATOM ULCINJSKOM HOTELU! Devojka počela da se guši, usta joj pomodrila, konobar Almir HITNO reagovao!

Autor:

Svet

11.08.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica koja je sedela sa njom uplašeno je potražila pomoć

DRAMA U POZNATOM ULCINJSKOM HOTELU! Devojka počela da se guši, usta joj pomodrila, konobar Almir HITNO reagovao!

Foto: youtube.com/BALKAN MEDIA HD

Tokom manifestije Noć velikog peska na terasi jednog od poznatih ulcinjskih hotela odigrala se prava drama kad se devojka, koja je bila gost, počela gušiti.

- Devojka je sedela za stolom i počela da se guši, prebledela je i nije mogla da diše. Kašljala je. Usne su joj bile modre. Drugarica koja je sedela sa njom uplašeno je potražila pomoć - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Mladić Almir Slaković (23) iz Mrkojevića, a zaposlen u tom hotelu, video je devojku koja se guši i odmah je pritrčao da pomogne.

Video je da nisu konzumirale hranu, nego samo pile piće i odmah shvatio da se nije zagrcnula već pošto je i sam astmatičar, uvideo da je u pitanju gušenje prouzrokovano tom bolešću.

- Imala je kratak dah. Napadi kašlja su se pogoršavali. Pitao sam je da li ima astmu, da li ima pumpicu. Nije odgovarala. Nisam se dvoumio, uzeo sam pumpicu iz svog džepa i ubrizgao u usta devojci dva udaha, jedan pa drugi. Nakon drugog je počela normalno da diše. Devojci je odmah bilo lakše - izjavio je za Primorski portal Almir Slaković.

On je takođe za ovaj crnogorski medij istakao da kada se devojka smirila potvrdila mu je da ima astmu i da je tu noć zaboravila pumpicu.

Podsetimo, nedavno su pripadnici Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama zajedno sa spasiocima na Velikoj plaži spasile su jednu osobu, koju su jake struje odvukle na otvoreno more, kilometar i po od obale.

- Naši pripadnici reagovali su nakon poziva spasilačke službe sa Velike plaže, koja je naš Pomorsko operativni centar obavestila o tome, a ova osoba je brzom i zajedničkom akcijom spasena i bezbedno vraćena na obalu - saopšteno je iz Uprave pomorske sigurnosti.

Kako navode, ovo je prvi slučaj traganja i spasavanja na Velikoj plaži u Ulcinju ove sezone, a usled pojačanog severnog vetra koji jutros duva na udare do 35 čvorova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading