HRVATI PUCAJU PO ŠAVOVIMA! Komšijama smeta zlato Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvinite komšije, ali najbolji smo!

HRVATI PUCAJU PO ŠAVOVIMA! Komšijama smeta zlato Srbije!

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije je ostvarila izvanredan uspeh osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je već treća uzastopna zlatna medalja za naše "delfine", a put do ovog veličanstvenog trijumfa nije bio nimalo lak.

Iako su mnogi sumnjali u uspeh naše reprezentacije zbog odsustva sedmorice vaterpolo velikana, nova generacija je pokazala svoju izuzetnu snagu i talent. Sa novim selektorom Urošem Stevanovićem, vaterpolisti poput Dušana Mandića, braće Rašović, Sava Ranđelovića, Miloša Ćuka, kapitena Nikole Jakšića, Nikole Dedovića i ostalih su se istakli hrabrošću i izuzetnim umećem, što je rezultiralo pobedom nad zlatnom generacijom hrvatskog vaterpola.

Foto: Profimedia

Vaterpolisti Srbije

Očekivano, i u komšiluku je finale vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama ispraćeno kao i u Srbiji. "Jutarnji list" je tekst naslovio "Tuga u Parizu, Hrvatska izgubila finale od Srbije i ostala bez trećeg zlata", dok takođe dodaju da smo ih pobedom i osvajanjem zlata pretekli na listi medalja. Misli se naravno na onu konačnu, pošto je Srbija došla do trećeg zlata, a ima još srebro iz tekvonda i bronzu u košarci.

Reakcije medija u regionu bile su raznolike, ali su se svi složili u priznanju uspeha vaterpolo reprezentacije Srbije. "Jutarnji list" je istakao da je Hrvatska izgubila finale od Srbije i ostala bez trećeg zlata, dok su "Večernji list" i "24sata.hr" preneli vesti o trećem uzastopnom olimpijskom zlatu Srbije. "Tportal" je naglasio hrabru borbu Hrvatske, dok je "Index" prihvatio novi poraz u finalu protiv Srbije.

Slavlje u Srbiji nakon osvajanja treće uzastopne zlatne medalje bilo je nezaboravno. Ovaj uspeh je naišao na veliko oduševljenje i ponos celog naroda, jer je to prvi put u istoriji da je neki naš tim u timskom sportu uspeo da osvoji tri uzastopne olimpijske zlatne medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading