VANREDNO OGLAŠAVANJE VEČITIH! Pljušte ČESTITKE na račun zlatnih vaterpolista!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška sekcija crveno-belih i FK Partizan odali priznanje "delfinima".

VANREDNO OGLAŠAVANJE VEČITIH! Pljušte ČESTITKE na račun zlatnih vaterpolista!

Foto: www.profimedia.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je istorijski uspeh osvajanjem trećeg uzastopnog olimpijskog zlata, pobedivši u finalu Hrvatsku rezultatom 13:11.

Ovaj trijumf ne samo da je doneo veliku radost našim navijačima, već je i ispisao nove stranice sportske istorije Srbije.

Nakon osvajanja zlatne medalje, čestitke za vaterpoliste stizale su sa svih strana, a među prvima su se oglasili i večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan. Crveno-beli su putem Instagram storija uputili čestitke vaterpolistima, košarkaški klub poslao je reči podrške i čestitke našim šampionima:

Novo zlato za Srbiju, vaterpolisti po treći put zaredom osvajaju zlato na Olimpijskim igrama. Šampioni - napisali su crveno-beli.

 

 

Slično srpskom i regionalnom košarkaškom šampionu, Fudbalski klub Partizan je takođe poslao posebnu poruku "delfinima", ističući veličanstvenu igru izabranika Uroša Stevanovića i izuzetan uspeh koji su postigli.

- Kakva igra, kakav uspeh! Treće uzastopno zlato za Delfine! Malo je reći da smo ponosni - napisali su iz Humske.

 

 

Vaterpolo reprezentacija Srbije se još jednom potvrdila kao vladari olimpijskog vaterpola, osvojivši zlato treći put uzastopno. Njihova izuzetna igra, timska kohezija i neuništiva volja su ih doveli do još jednog trijumfa na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading