SADA JE SVE JASNO! Evo zašto je VAR poništio pobedu Partizana u Zaječaru!

Autor:

Sport

11.08.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IMT se isprsio pred crno-belima.

SADA JE SVE JASNO! Evo zašto je VAR poništio pobedu Partizana u Zaječaru!

Foto: Starsport

Lošu uvertiru napravio je Partizan pred revanš utakmicu plej-ofa za Ligu Evrope protiv Lugana u Švajcarskoj, pošto je remizirao bez golova protiv IMT u Zaječaru - 0:0.

Crno-beli nisu uspeli da prvi put od starta sezone postignu gol. Istina učinili su to u 87. minutu preko Ksandera Severine, ali je VAR soba poništila majstoriju Holanđanina, zbog igranja ruke u akciji kada se mreža Nemanje Belića zatresla.

Partizan je imao inicijativu, mada nije uspeo da skrši otpor IMT-a. Retko su crno-beli ulazili u izgledne šanse, ali su onda tropoteznom akcijom savladali bivšeg golmana Čukaričkog, Metalca i nekadašnjeg superligaša Donjeg Srema.

Sve je počelo oduzetom loptom kapitena Svetozara Markovića, nastavilo se dubinskim pasom Lazarevića i "egzekucijom" Severine. Na prvi pogled nije bilo ništa sporno, ali...

Foto: printscreen/TV Arena sport

Detalj kada Marković igra rukom pre gola Severine

Bio je to početak velike bure, teških reči. Arbitar Marko Ivković dobio je signal iz VAR sobe da pogleda začetak akcije Partizana. Tada je Sveta Marković bio u duelu sa Lutovcem i čini se rukom odneo loptu.

Zbog toga je usledila reakcija glavnog sudije da poništi pogodak Holanđanina, što je izazvalo gnev kod Aleksandra Stanojevića i bučnu reakciju, koja ga je koštala crvenog kartona.

Umesto njega, pred kamere TV Arene sport morao je njegov pomoćnik Branko Vukašinović.

- U prvom poluvremenu nismo bili na nivou koji smo očekivali. Osvežili smo ekipu u drugom poluvremenu, pritiskali svim snagama. Oni su pretili kontranapadima, ali smo za to bili spremni. Imali smo svoje prilike, ali ih nismo iskoristili. Tu bih završio da ne bih i ja došao u iskušenje da ispričam ono što mi je na srcu... Nije u redu, ne samo detalji već čitav tok utakmice. Nije u redu, ko zna da gleda videće. Nama preostaje da se konsolidujemo i da idemo dalje - rekao je Vukašinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading