KADA JE UŠLA SA POKLONOM, SVIMA JE ZASTAO DAH! Pogledajte šta je Jelena Karleuša POKLONILA Milici Pavlović za rođendan!

Autor:

Zabava

11.08.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dan će se dugo pamtiti!

KADA JE UŠLA SA POKLONOM, SVIMA JE ZASTAO DAH! Pogledajte šta je Jelena Karleuša POKLONILA Milici Pavlović za rođendan!

Foto: ST/Dragan Kadić

Karleuša i Milica Pavlović

Milica Pavlović danas, 11. avgusta, obeležava svoj 33. rođendan na spektakularan način, a tim povodom organizovala je proslavu koja će trajati do kasnih večernjih sati. Za ovu posebnu priliku, popularna pevačica je iznajmila čitav hotel, što govori o njenoj nameri da obezbedi nezaboravnu žurku za sebe i svoje goste.

Na ovom prestižnom događaju prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, a među prvima su stigli Žika Jakšić i Dragana Džajić. Dragana je na proslavi blistala u elegantnoj beloj haljini, dok je Žika Jakšić, koji se pojavio u javnosti prvi put nakon raskida sa svojom devojkom, bio jedan od zapaženih gostiju.

Pored njih, zabavi je prisustvovala i glumica Dragana Mićalović, koja je dobra prijateljica pevačice, kao i fudbaler Tadija Dragićević, koji je došao da se pridruži slavlju. Pevačica Ana Kokić je takođe bila među počasnim gošćama; pojavila se sa svojom rođenom sestrom, koja je svojim prisustvom dodatno obogatila veče.

Međutim, najveće iznenađenje večeri bio je dolazak regionalne pop dive Jelene Karleuše. Karleuša je oduševila prisutne svojim izgledom, a za ovu priliku Jeca je odabrala tirkiznu dugu haljinu od luksuznog materijala koja je upotpunjena brendiranom torbom i negovanom puštenom kosom. Kao poklon za rođendansko slavlje, Jelena je izabrala novac, ali je odbila da otkrije tačan iznos.

Ova raskošna proslava je definitivno događaj na koji će se dugo pamtiti, s obzirom na sve prisutne poznate ličnosti i glamurozan ambijent koji je obezbedila Milica Pavlović, jer je "11. avgust i zove lav".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading