"SRPSKI VATERPOLISTI PIŠU ISTORIJU ZLATNIM SLOVIMA": Dačić čestitao vatepolistima zlatnu medalju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

"SRPSKI VATERPOLISTI PIŠU ISTORIJU ZLATNIM SLOVIMA": Dačić čestitao vatepolistima zlatnu medalju!

Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

„Srpski vaterpolisti pišu istoriju zlatnim slovima! Naši zlatni momci ostvarili su rezultat za pamćenje! Dragi naši delfini, od srca vam čestitam olimpijsko zlato. Vaša pobeda je još jedna u nizu radosti za Srbiju. Snažnom voljom, borbenošću i srčanošću pokazali ste svetu da ste najbolji i treći put uzastopno osvojili zlato na Olimpijskim igrama. Vaš uspeh je planetarnih razmera i inspiracija mladim generacijama da se do uspeha dolazi istrajnošću i predanošću. Osvojeno zlato slave svi građani Srbije koji su bili uz vas svake sekunde lavovske borbe koju ste pokazali u olimpijskim vodama,“ poručio je zlatnim vaterpolistima ministar Dačić.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je osvajanje zlatne medalje vaterpolistima Srbije.

"Najbolji na svetu! Olimpijsko nebo danas je prekriveno našom trobojkom! Još jedno zlato za našu Srbiju dok himna Srbije grmi u svim našim srcima!", napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Bravo, delfini! Čekamo vas da zajedno proslavimo ovaj uspeh! Živela Srbija!", dodao je predsednik.

Paralele sa Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine su očigledne, gde je reprezentacija Srbije takođe imala težak put do finala, ali je na kraju trijumfovala nad Hrvatskom. Ovaj neverovatan uspeh potvrđuje da su "delfini" neprikosnoveni u svetu vaterpola i da su sposobni da se izbore sa bilo kojim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading