BULI SMO GROZNI! Tucak iskren nakon poraza

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica bio vidno emotivan.

BULI SMO GROZNI! Tucak iskren nakon poraza

Foto: www.profimedia.rs

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske, Ivica Tucak, izrazio je iskrene čestitke Srbiji na pobedi u finalu Olimpijskih igara. Naša selekcija je trijumfovala nad Hrvatskom rezultatom 13:11, osvojivši treće uzastopno zlato na Olimpijskim igrama.

- Čestitam ekipi Srbije, koja je danas bila bolji protivnik, tu nema nikakve dileme. Oni su od prvog trenutka bili skoncentrisaniji. Ušli smo konfuzno, puno grešaka odbrane, pre svega. A onda se na to nadoveže napad. Trofeji se osvajaju odbranom, a ne napadom. Ostaje žal veliki i tuga i to je to - rekao je Tucak za HRT. 

Selektor Tucak je nakon poraza bio vidno emotivan, izražavajući svoje razočaranje i istovremeno pokušavajući da nađe pozitivne strane poraza.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

- S druge strane treba naći snage te biti ponosan na ovu medalju. Znate kako je, veseliš se zlatu, veseliš se bronzi. Srebru se ne možeš veseliti. Bili smo grozni u odbrani, nismo ispoštovali dogovore. Nismo bili pravi za zlato, to treba priznati. Srbija je odigrala fantastičnu utakmicu - kazao je Tucak i dodao šta nije valjalo:

- Blok nije bio dobar, odbrana je bila loša. Kada primaš olako golove, to te baca u stanje nesigurnosti. Na kraju smo ušli u forsirane šuteve. Po svemu je Srbija danas zaslužila zlato. Valjda nije bilo suđeno, ko će ga znati. Ja sam hteo zlato više od ikoga. S druge strane imaš srebrnu olimpijsku medalju, što je sjajan rezultat - zaključio je selektor Hrvatske. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading