ŠOLAKOV JURIŠNIK ZLATKO KOKANOVIĆ POZIVA NA RUŠENJE SRBIJE! "Biće novih blokada narednih dana, krećemo u radikalizaciju"

Autor:

Vesti

11.08.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udarnim terminima megafon Dragana Šolaka poziva ljude da ruše svoju državu!

ŠOLAKOV JURIŠNIK ZLATKO KOKANOVIĆ POZIVA NA RUŠENJE SRBIJE! "Biće novih blokada narednih dana, krećemo u radikalizaciju"

Foto: Printscreen

Zlatko Kokanović poslednjih dana gostuje nekoliko puta dnevno na televizijama Dragana Šolaka, pa je očigledno da ga tajkun koristi kao svoj megafon u pokušaju da organizuje nasilno rušenje vlasti.

 - Biće narednih dana najavljenih blokada drugih železničkih pravaca, mada imali smo, videli se i sami ste najavili, nekoliko aktivista koj su dali podršku ili podelili podelili pozive za blokade bili su privedeni i ostali su još uvek na zadržavanju. Ne znamo šta će se desiti ali to nas ne sprečava da se neće nastaviti sa radikalizacijom - rekao je Kokanović tokom jednog od silnih gostovanja na tajkunskoj televiziji.

Evo kako izgleda saopštenje GO SNS Gornji Milanovac, koje prenosimo u celosti:

 - Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu na čelu sa predsednikom Dejanom Kovačevićem najoštrije osuđuje nasilje i nasilno zauzimanje međunarodne pruge, stanice Prokop, moto puta, mosta Gazele, izazivanje saobraćajnih nesreća, fizičkih sukoba i sprovođenja nasilja manjine nad većinom nakon takozvanih ekoloških protesta u Beogradu protiv litijuma koji imaju samo jedan cilj, a to je ukloniti Vučića. 

Jasno je da iza jučerašnjeg divljanja lažnih ekologa i pokušaja rušenja vlasti pod izgovorom brige za ekologiju stoji Šolak sa svojim političkim pijunima od Dragana Đilasa, Ćute do Marinike Tepić za koju nam je drago da je prvi put videla železničku stanicu pošto za vreme njihove vlasti nisu izgradili ni metar ne samo železnice nego bilo čega. 

Pozivamo nadležne organe da primene zakon prema svim izvršiocima krivičnih dela na jučerašnjim protestima i dešavanjima nakon njih. 

Takozvana opozicija po ko zna koji put je pokušala da obmanom ljudi sa lažnom brigom za njihovo zdravlje na ulici nasilnim putem promeni vlast pošto na izborima iz godine u godinu im to ne uspeva. Narod ih neće. Narod podržava politiku Aleksandra Vučića koji se bori za ekonomski prosperitet i napredak Srbije.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu daju punu podršku Aleksandru Vučiću u ovoj borbi za Srbiju i nikada neće dopustiti da manjina teroriše većinu i pristojan narod koji svoju političku volju izražava na izborima a ne na ulici - navodi se u saopštenju GO SNS Gornji Milanovac. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Rada

11.08.2024 23:02

Solak i njegovi "poltroni" su isti.

Ika

11.08.2024 23:03

Solakovci ne biraju sredstva ada dodju do cilja.

Rada

11.08.2024 23:05

Treba da ih je sramota. Pa zar muške da mogu nasilno bilo šta da urade.

Predrag

11.08.2024 23:12

Kažnjivo je blokiranje puteva i pruga, svakoga ko to radi treba lišiti slobode.