HIT SNIMAK IZ PARIZA! "Kosi tata, kosim ja, kosili smo obadva"! Jelenić i Marijan slave zlato vaterpolista na terasi OLIMPIJSKOG SELA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delfini" treći put zaredom najbolji na planeti.

HIT SNIMAK IZ PARIZA! "Kosi tata, kosim ja, kosili smo obadva"! Jelenić i Marijan slave zlato vaterpolista na terasi OLIMPIJSKOG SELA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojlila je najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama u Parizu, potvrdivši da nema konkurenciju u ovom trenutku.

Izabranici Uroša Stevanovića su do trećeg uzastopnog zlata na najvećem planetarnom sportskom događaju došli pobedom nad Hrvatskom u finalnom meču rezultatom 13:11, što je obradovalo sve srpske navijače.

Uprkos nešto slabijim rezultatima u grupnoj fazi, "delfini" su pokazali snagu kada je bilo najpotrebnije, uspeli da eliminišu Grčku i SAD u četvrtfinalu, odnosno, polufinalu, a zatim u balkanskom derbiju održe lekciju "barakudama", pokazavši gde im je mesto.

Nije bilo Srbina koji nije umeo da proslavi veliki uspeh vaterpolista, ali su najmoćniji utisak ostavili predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić i generalni sekretar VSS Nemanja Marijan.

Republika je došla do ekskluzivnog snimka njih dvojice, kako su zajedno na terasi Olimpijskog sela slavili zlatnu medalju, uz legendarnu numeru "Kosi tata, kosim ja, kosili smo obadva", što je oduševilo mnoge navijače Srbije.

Podsetimo, na identičan način je svojevremeno Srđan Đoković, otac osvajača zlata na OI u Parizu Novaka Đokovića, slavio titulu svog sina na Australijan openu, a sada su to isto učinili Jelenić i Marjan.

U gore navedenom video prilogu, pogledajte kako je sve to izgledalo.

Srbija je na Olimpijskim igrama osvojila pet medalja: zlato su nam doneli vaterpolisti, Nole i tandem Zorana Arunović-Damir Mikec u streljaštvu, srebro Aleksandra Perišić (tekvondo), a bronzu srpski košarkaši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading