NOLE ĆE SVISNUTI OD SREĆE KAD BUDE VIDEO OVO! Izraelci i Bosanci sami dizajnirali MAJICE za finale - RAZBIJAMO ovog MALOG!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe scene iz Pariza pred duel

NOLE ĆE SVISNUTI OD SREĆE KAD BUDE VIDEO OVO! Izraelci i Bosanci sami dizajnirali MAJICE za finale  - RAZBIJAMO ovog MALOG!

Foto: Republika

Podrška

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obezbedio je plasman u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu i danas će se boriti za svoje prvo najsjajnije odličje, tačnije za zlato. Njegov protivnik biće Karlos Alkaraz, koji je sudeći po svim prilikama ubeđen da će dobiti ovaj meč.

U polufinalu Đoković je rezultatom 2:0 (6:4, 6:2) savladao Italijana Lorenca Musetija, tako da će se, kao što se i pred OI 2024 očekivalo, u finalu sastati sa Špancem Karlosom Alkarazom koji je izbacio Ože-Alijasima. Atmosfera u Parizu dostiže vrhunac, a Republika je na licu mesta gde je Nole danas ujedinio najrazličitije nacije.

Pored navijača iz Srbije, ali i drugih zemalja, naošli smo na Izraelce i Bosance koji takođe podržavaju srpskog asa. Na pitanje: "Sa hrvatskom zastavom i srpskom zastavom, zajedno navija te za?", Bosanac je odgovorio urlikom: "Nolee idemooo - idemoo Noleee!", dok je na pitanje: "Kakva su očekivanja u finalu?" Bosanac imao nešto više da kaže: "Razbijamo ovog malog, 2:1 će biti, ali mora Nole više trčati od njega, bićemo glasniji od svih Španaca, to sigurno mogu obećati." 

 

 

Neminovno je da Đokovića obožavaju, da i da dobija podršku sa svih strana.

- Đoković Novak, idemo Noleee! - ovako su Bosanci i Izraelci zaključili.

Podsetimo, pre meča sa nezgodnim italijnskim teniserom, najbolji igrač u istoriji belog sporta redom je eliminisao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), "kralja šljake" Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Nemca dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), tako da u odlučujuću bitku ulazi bez izgubljenog seta i sa samo jednim do kojeg je morao da stigne kroz taj-brejk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading