NOVAK U PREDNOSTI, IMA NEŠTO ŠTO KARLITOSU FALI! U velikom si minusu Alkaraze, Nole te pregazio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad neko zna znanje.

NOVAK U PREDNOSTI, IMA NEŠTO ŠTO KARLITOSU FALI! U velikom si minusu Alkaraze, Nole te pregazio!

Foto: Starsport

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obezbedio je plasman u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu i danas će se boriti za svoje prvo najsjajnije odličje, tačnije za zlato. Njegov protivnik biće Karlos Alkaraz, koji je sudeći po svim prilikama ubeđen da će dobiti ovaj meč. Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, ponovo je pokazala svoju snažnu podršku najboljem teniseru sveta uoči njegovog važnog meča za zlatnu medalju. 

Na svom Instagram profilu, Jelena je objavila fotografiju na kojoj drži tablu sa natpisom "Đoković Srbija" i srcem koje je sama nacrtala. Uz fotografiju, Jelena je dodala emotivnu poruku podrške Novaku.

- Idemoooooooo - dodala je Novakova supruga Jelena.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

 

Ovaj gest nije samo simbol podrške njenom suprugu, već i celoj Srbiji koja stoji iza svog šampiona. Fotografija je brzo privukla pažnju brojnih navijača i medija, kako na neizmeran način pruža posvećenost i podršku koju pruža Novaku tokom svih njegovih mečeva i izazova.

Jelena, kao i uvek, pokazuje da je Novakova najveća podrška i inspiracija, ne samo na terenu već i van njega. Njihova međusobna podrška i ljubav predstavljaju snažan primer za sve, pokazujući koliko je važna podrška najbližih u postizanju velikih uspeha. Ovaj iskreni gest podseća nas na snagu porodične podrške i kako zajednički duh može biti ključan u trenucima najvećih izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading