VANREDNO OGLAŠAVANJE NOVAKA! Đoković je ODUŠEVLJEN podvigom jednog SPORTISTE u Parizu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as čestitao na velikom uspehu.

VANREDNO OGLAŠAVANJE NOVAKA! Đoković je ODUŠEVLJEN podvigom jednog SPORTISTE u Parizu!

Foto: Instagram.com/itftennis

Kubanski rvač Mihain Lopez ostvario je neverovatan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, osvojivši svoje peto zlato u karijeri.

Na ovom takmičenju trijumfovao je nad Jasmanijem Akostom iz Čilea rezultatom 6:0, čime je potvrdio svoju dominaciju u ovoj sportskoj disciplini.

Interesantno je da je Lopez započeo svoju seriju zlatnih medalja još 2008. godine u Pekingu, a nastavio je niz osvajanjem zlata u Londonu 2012, Rio de Žaneiru 2016, Tokiju 2020. i sada u Parizu. Ovaj impresivan niz čini ga jednim od najuspešnijih olimpijaca svih vremena.

Najbolji teniser u istoriji "belog sporta", Novak Đoković, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje uspehom Mihaina Lopeza. Neposredno pre početka utakmice košarkaša Srbije i SAD, Đoković se obratio javnosti putem društvene mreže Instagram.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Novaka Đokovića

- Čestitke! Istorijski! Vau! - napisao je Novak uz tri stisnuta mišića i emotikone koji simbolizuju pet zlatnih medalja.

Ovaj gest pokazuje koliko Đoković ceni izuzetan uspeh kubanskog rvača i veličinu njegovog dostignuća.

Pored pet zlatnih medalja sa Olimpijskih igara, Mihain Lopez može da se pohvali i titulom petostrukog svetskog šampiona, kao i sa tri srebrne medalje sa olimpijskih takmičenja. Njegova izuzetna sportska karijera obeležena je kontinuiranim uspesima i dominacijom u disciplini rvanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading