ŠTA TO KARLEUŠA RADI ISPOD TUŠA?! Pevačica UHVAĆENA u vreloj akciji, isplivao PRIVATNI snimak! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale zbog snimka Jelene Karleuše!

ŠTA TO KARLEUŠA RADI ISPOD TUŠA?! Pevačica UHVAĆENA u vreloj akciji, isplivao PRIVATNI snimak! (FOTO)

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša je ponovo izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama objavom "paparaco" snimka na kojem se tušira u dvorištu, dok ju je prijatelj "tajno" snimao. U jednodelnom kupaćem kostimu, Karleuša je pokazala svoje zanosno telo, što je izazvalo oduševljenje kod brojnih pratilaca. Pevačica je naglasila da je snimak potpuno prirodan, nikako namešten i fejk, što je dodatno privuklo pažnju javnosti.

- Jedan potpuno prirodan paparaco, nikako namešten i fejk - napisala je Jelena uz video snimak.

U pauzama od nastupa, Jelena Karleuša uživa provodeći slobodno vreme na jahti, odakle često objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Nedavno je pokazala savršeno telo u bikiniju, što je izazvalo brojne komentare, među kojima se izdvojio i komentar njene koleginice Zorice Marković.

Naime, Zorica Marković je, nakon što su joj novinari pokazali Jelenin vrući snimak sa jahte, izrazila oduševljenje, komentarišući koliko Jelena dobro izgleda. Njen izgled je izazvao komentar u vezi sa pitanjem da li takvo telo može da rodi majka, što je dodatno podstaklo raspravu na društvenim mrežama.

- Jao, majko sveta! J**** li ti sunce, šta je ovo? Jao Jelena... Da li ovo majka može da rodi? - zapitala se Zorica za "Radio svetski", koja je bila oduševljena koliko Jelena dobro izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading