VOLEO BIH DA IGRAM BRATE! Lesor PORUKOM pozvao Srbiju u finale OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Partizana oduševio navijače izjavom posle meča.

VOLEO BIH DA IGRAM BRATE! Lesor PORUKOM pozvao Srbiju u finale OI!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Francuske Matijas Lesor podelio je utiske nakon pobede protiv Nemačke u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu.

Domaći košarkaši su ostvarili iznenađujuću pobedu nad svetskim prvakom rezultatom 73:69, a Lesor se istakao kao jedan od ključnih igrača svog tima.

- Ovo je neverovatan osećaj, igramo kod kuće, navijači su odlični. Atmosfera večeras je bila isto takva i svi saigrači večeras su iskoračili i borili se za ovo finale. Bili smo spremni da damo sve od sebe da bismo bili u ovoj poziciji i imali smo sreće što smo tamo. Ne, nismo imali sreće, zaslužili smo. Blagosloveni smo, nismo imali sreće - kazao je Lesor.

Foto: www.profimedia.rs

 

Nakon pobede, francuski centar je proslavio na svoj prepoznatljiv način, ističući da je uvek svoj i da voli takmičenje i pobede. Takođe je naglasio da je srećan što se nalazi na Olimpijskim igrama, istakavši da je prošao dug put od malog ostrva Martinika do ovakvog nivoa takmičenja.

- Uvek sam ja svoj, to je ono ko sam ja, svi znate kakav sam očito. Srpska braća me znaju. Volim da se takmičim, da pobeđujem i volim da budem u ovakvom tipu momenata. Srećan sam što sam ovde, prošao sam dug put, došao sa Martinika, malog ostrva i činjenica da sam ovde je luda - istakao je bivši ljubimac grobara.

Foto: Republika.rs

 

Kada je reč o drugom polufinalnom meču između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, Lesor nije imao dilemu koga će podržati. Sa entuzijazmom je izjavio da bi voleo da se sastane sa "braćom" iz Srbije u finalu, jasno dajući do znanja kome daje svoju podršku.

- Očito - odgovorio je Lesor i uzvratio:

- Da, voleo bih da igram protiv ‘brate’ u subotu. Rekao sam Ivči – vidimo se na finalu i nadam se da ćete vi biti u finalu i da ću igrati protiv braće u finalu - rekao je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading