SAMO JEDNOM U POSLEDNJIH PET OLIMPIJSKIH IGARA! Amerikanci su IZGUBILI meč, EVO i kada! "Orlovi" skidaju skalp DRIM TIMU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 21 čas u dvorani Bersi.

SAMO JEDNOM U POSLEDNJIH PET OLIMPIJSKIH IGARA! Amerikanci su IZGUBILI meč, EVO i kada! "Orlovi" skidaju skalp DRIM TIMU!

Foto: Profimedia

Odbrojavaju se sati do početka utakmice košarkaške reprezentacija Srbije u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, gde će se suočiti sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, koja još nije izgubila meč na turniru.

Očekuje se da će večerašnji duel predstavljati "finale pre finala", budući da su pre starta Igara Amerikancima i "orlovima" davane najveće šanse da dođu do borbe za trofej.

Kada se analizira istorija nastupa novog "drim tima" na prethodnih pet Olimpijskih igara, uočava se impresivan skor Amerikanaca. Oni su osvojili četiri zlatne medalje, izuzevajući Pariz gde su glavni favoriti, a jedini poraz pretrpeli su u grupnoj fazi u Tokiju, kada su bili poraženi od Francuske rezultatom 83:76.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Najlošije izdanje u poslednjih nekoliko decenija, američka reprezentacija je imala na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine, osvojivši bronzu i doživevši čak tri poraza, od Portorika (92:73), Litvanije (94:90) i Argentine (89:81).

Selektoru Svetislavu Pešiću i njegovim izabranicima predstoji izuzetno težak zadatak - pobediti tim SAD. Ovo će zahtevati maksimalan napor i koncentraciju, s obzirom na istorijske podatke o uspesima, najvećeg kandidata za zlato u Parizu, na prethodnim Olimpijskim igrama.

Uprkos izazovima, košarkaška reprezentacija Srbije je spremna da se suoči sa ovom velikom preprekom i pokaže svoje umeće i snagu. Svi ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog velikog duela u pariškom Bersiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading