ZAPUŠIO USTA SVIM KRITIČARIMA! Legendarni Amerikanac PRIZNAO - Novak je NAJVEĆI svih vremena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči nekadašnjeg "broja jedan".

ZAPUŠIO USTA SVIM KRITIČARIMA! Legendarni Amerikanac PRIZNAO - Novak je NAJVEĆI svih vremena!

Foto: Tanjug/AP

Osvajanjem šampionske titule na Olimpijskim igrama u Parizu, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ispunio je sve svoje snove.

Srpski as je trijumfom nad Karlosom Alkarazom u finalu od 2:0 (7:6, 7:6) uspeo da upotpuni kolekciju trofeja, te mu sada nijedan više ne nedostaje. Pomerio je Nole mnoge granice, osvojio najviše Grend slemova (24) u istoriji, bacio ceo svet "pod noge", a sada mu je čestitao i nekadašnji broj jedan ATP liste Endi Rodik.

Bivši američki teniser naglašava da je Đoković zlatnom medaljom u "gradu svetlosti" zapušio usta svim dušebrižnicima, pokazavši da nema premca u "belom sportu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik

- Cele sezone se mučio fizički, nije osvojio nijedan turnir, nije pobedio nijednog igrača iz Top 10 cele godine, imao je operaciju kolena 6. juna, a već 4. avgusta je osvojio olimpijsko zlato u singlu protiv trenutno najboljeg igrača na zemlji. Oduševilo me je šta je rekao posle. To je Novakova najveća stvar koju je ikada izjavio, indirektno nam je saopštio da začepimo. Ljudi, ja ne mogu da kažem da se to neće desiti, jer sam naučio lekciju - rekao je Endi Rodik.

Novak Đoković ne prestaje da pomera granice i dokazuje da je njegova vladavina teniskim terenima daleko od kraja. Sa svakim novim uspehom, on ostavlja neizbrisiv trag u istoriji "belog" sporta i dokazuje da je zaista neprevaziđeni "kralj tenisa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading