ĐOKOVIĆ NAJAVIO NOVU KARIJERU! Evo šta kaže o sviranju VIOLINE i kako je doživeo svoj NASTUP! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.08.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijski šampion nijie krio oduševljenje.

ĐOKOVIĆ NAJAVIO NOVU KARIJERU! Evo šta kaže o sviranju VIOLINE i kako je doživeo svoj NASTUP! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/saritaexplores

Novak Đoković

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković krunisao je svoju dugogodišnju karijeru osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je bio jedini trofej koji mu je nedostajao, a srpski as je pokazao veliko zadovoljstvo zbog postignutog uspeha.

Pre nego što je otišao na nastup violiniste Džulijana Račlina i Sare Mekelrejvi, Novak Đoković je boravio u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Njegova poseta izazvala je veliku pažnju javnosti, a prisustvo rekordera po broju Grend slem titula (24 pehara) na muzičkom događaju dodatno je uvećalo interesovanje za ovaj nastup.

Na samom događaju, Novak Đoković je pokazao svoj skriveni talenat za muziku. U jednom trenutku je preuzeo violinu i počeo da svira, što je izazvalo oduševljenje prisutnih. Kasnije je izrazio svoje impresije novim iskustvom, a muzičar Džulijan Račlin nije krio svoje iznenađenje muzičkim umećem olimpijskog šampiona.

- Hvala vam na ovom neverovatnom iskustvu. Mnogo sam uživao - napisao je Đoković.

Ovim gestom je Nole najavio neku novu blistavu karijeru, ali u ulozi gde ga navijači do sada nisu gledali. Nema sumnje da bi i sa violinom bio bar približno uspešan, kao što je to godinama radio sa teniskim reketom.

Đoković je, podsetimo, u finalu Olimpijskih igara savladao Karlosa Alkaraza iz Španije rezultatom 2:0 (po setovima 7:6, 7:6) i osvojio jedini pehar koji mu je nedostajao u bogatoj kolekciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading