MIKEC DONEO ZLATNI PELCER KOŠARKAŠIMA! ŠAMPIONSKA podrška za "orlove" protiv Amerike (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač jednog od dva najsjajnija odličja gleda Srbiju

MIKEC DONEO ZLATNI PELCER KOŠARKAŠIMA! ŠAMPIONSKA podrška za "orlove" protiv Amerike (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaška reprezentacija Srbije od 21 čas igra polufinalnu utakmicu na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnik je selekcija Sjedinjenih Američkih Država.

Pred duel sa prvim kandidatom za osvajanje zlatne medalje i selekcijom koja, uz Nemačku, jedina nije osetila gorčinu poraza, izabranici Svetislava Pešića imaće ogromnu podršku srpskih pristalica.

Iako je zadatak sve osim lagan, nada umire poslednja. Očekuje se da podrška  sa  tribina Bersi arene u Parizu ne manjka, navijači uveliko pune halu, a među njima je i zlatni srpski olimpijac koji je izneo očekivanja pred meč za Republiku - Damir Mikec.

 

 

- Uh, Amerika naravno... Oni su zaista jak tim, ali i mi imamo velike srce, jako dobre igrače, dobru slogu i to je ono što je najbitnije u svakom timu. Videli smo protiv Australije, vražanje sa -24 je zasita ravno čudu. Momci to mogu, Srbija je zemlja velikog srca. Oni jesu doveli prave zvezde, ali mi smo tu da se nadamo čudu. Ako ne, tu smo da se borimo sa bronzu, ali amajlija je tu i idemo na najsjajniju medalju - izjavio je Damir sa zlatnom medaljom u rukama, jednom od dve za Srbiju za sada.

Podsetimo, na startu Olimpijskih igara, u grupnoj fazi, Sjedinjene Američke Države su, podsetimo, savladale "orlove" rezultatom 110:84, dok su i u pripremnom meču uoči početka najvećeg sportskog planetarnog događaja bili bolji od srpske selekcije 105:79.

Možda je sada došlo za revanš, više nego u pravom trenutku, jer bi trijumf osim rušenja mita o nepobedivosti novog "drim-tima", doneo Jokiću i ekipi plasman u finale OI gde bismo se sastali sa Francuskom i obezbeđenu treću medalju za našu državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading