BRONZA SIJA KAO ZLATO! Moćna poruka Avramovića nakon poraza od Amerike!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako mi je žao za poslednjih pet, šest minuta, nismo izdržali - poručio je Avramović.

BRONZA SIJA KAO ZLATO! Moćna poruka Avramovića nakon poraza od Amerike!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:91, čime je izgubila priliku da se plasira u veliko finale u Parizu. Naši momci su imali prednost od čak sedamnaest poena, ali su je nažalost ispustili u završnici i sada će se boriti za bronzu.

Aleksa Avramović, jedan od najboljih igrača ekipe tokom poslednje dve godine, istakao je da je tim dao sve od sebe i da nije želeo da preterano poštuje protivnika.

- Hvala vam, mislim, da, ili ćemo doći sa štitom ili na njemu, mi ćemo se na njemu vratiti, uzdignutog čela. Dali smo maksimum, borili smo se, niko se nije uplašio, nema šta da ih respektujemo, oni su ko mi, ljudi. Taktički izuzetno dobro postavljena utakmica, ja kažem nemamo šta da žalimo, ovo je košarka, ovo je život. Imamo 40-ak sati da obradujemo naciju i oporavimo se. Bronza može da sija zlatnim sjajem, a mi ćemo dati sve da vas obradujemo - poručio je Aleksa.

Na pitanje da prokomentariše pozdrav sa Stefom Karijem odgovor je bio jasan.

Foto: Profimedia

Stef Kari i Aleksa Avrmaović

- Mi se svi respektujemo, svi smo ljudi, svi se borimo za našu zemlju, maksimalno ćemo biti tvrdi, ili do koske, na ivici faulova. Jako mi je žao za poslednjih pet, šest minuta, nismo izdržali. Utakmica visokog intenizteta, nismo izdržali, ali ponosni smo, hvala vam - izjavio je Aleksa Avramović.

Iako je poraz bolan, reprezentacija Srbije ima priliku da se izdigne i osvoji bronzu, što bi bio veliki uspeh za našu zemlju. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju narednu utakmicu i nadaju se da će naši momci doneti još jednu medalju kući

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading