SRBIJA UNIŠTAVA AMERIKANCE! Pogledajte BRUTALNO zakucavanje Jokića (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rapsodija "orlova" u Bersiju.

SRBIJA UNIŠTAVA AMERIKANCE! Pogledajte BRUTALNO zakucavanje Jokića (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije igra polufinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnik su Sjedinjene Američke Države.

Iako su važili za apsolutnog favorita, Amerikanci su dobili ozbiljnu "šamarčinu" od Pešićevih "orlova" u prvoj deonici, pošto su naši igrači odigrali fantastičnu četvrtinu, možda i najbolju od starta turnira.

Srbija je odlično ušla u utakmicu, nametnula svoj ritam i na kraju prvog dela igre imala osam poena prednosti (31:23), da bi početkom druge deonice trojkom Vasilija Micića i košem Milutinova otišla na maksimalnih +14 (39:25).

Usledilo je i spektakularno "zakucavanje" Nikole Jokića, koje je diglo ceo Bersi na noge, pogledajte kako je izgledalo u prilogu:

Briljirali su u prvom kvartalu, u kojem je prednjačio kapiten Bogdan Bogdanović sa 9 poena, Aleksa Avramović je dodao osam poena, Nikola Jokić je bio sjajan sa šest poena, dok su kod Amerikanaca svi "prespavali" uvodnu deonicu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Naime, od 23 poena, čak 17 je postigao Stef Kari, jedini raspoloženi u timu Stiva Kera, sledeći najefikasniji bio je Lebron Džejms sa tri, Devin Buker je dodao dva poena, a Entoni Dejvis samo jedan poen! 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Samo tako da nastave srpski košarkaši i veliko finale Olimpijskih igara, odnosno, meč protiv Francuske je tu... Ne treba zaboraviti da smo "trikolore" preslišali u Asvelu pred početak takmičenja u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading