FRANCUZI U FINALU OI! Nemci ostali bez drugog zlata u godinu dana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će na megdan Francuskoj? Srbija ili Amerika?

FRANCUZI U FINALU OI! Nemci ostali bez drugog zlata u godinu dana!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Francuske pobedila je Nemačku rezultatom 73:69 u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu i plasirala se u finale. U samoj završnici takmičenja, ''triokolori'' će odmeriti snage protiv boljeg iz duela Srbije i Sjedinejnih Američkih Država koji je na programu večeras od 21.00 čas.

Nemci su sjajno otvorili polufinalni duel i trojkama Šrudera i Vagnera uspeli da steknu prednost od 12 poena razlike, poljuljajući samopouzdanje Francuza. Iako su se Francuzi trudili da se vrate u igru, Nemci su uspeli da održe prednost i da na odmor odu sa izjednačenim rezultatom.

Po povratku sa odmora, Francuska je pokazala veliku borbenost i uspela da preokrene rezultat, čime je stekla prednost i držala je do kraja treće deonice. Razigrali su se pojedinci poput Lesora i Timana, čime su uspeli da obezbede vođstvo svom timu.

Poslednja četvrtina donela je dvocifrenu prednost Francuske, a Geršon Jabusele je eksplodirao na terenu i postigao sjajne poene. Francuski tim je uspeo da sačuva prednost do kraja meča, sprečivši Nemce da se približe. Francuska je ostvarila važnu pobedu nad Nemačkom i plasirala se u finale Olimpijskih igara, gde će imati priliku da se bore za najsjajnije odličje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading