URLIK KOJI SE ČUO IZ PARIZA DO SRBIJE! Nikad "NAPALJENIJI" Jokić pokazao neviđenu EMOCIJU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da obuzda osećanja prilikom "gaženja" Amerikanaca.

URLIK KOJI SE ČUO IZ PARIZA DO SRBIJE! Nikad "NAPALJENIJI" Jokić pokazao neviđenu EMOCIJU! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaška reprezentacija Srbije na dobrom je putu da priredi senzaciju i savlada neporažene Sjedinjene Američke Države u polufinalu Olimpijskih igara.

Pešićevi "orlovi" su vodili 54:43 na poluvremenu, a i u trećoj četvrtini ne dozvoljavaju protivniku da preuzme prednost.

Ova sjajna igra nije mogla proći neprimećeno, dok je posebno istaknut srpski centar Nikola Jokić, koji je odigrao ključnu ulogu u prvom poluvremenu.

Naša ekipa je dominirala na oba kraja terena, sa ulazima šuteva i efikasnom odbranom. Osim Stef Karija, odbrana je uspela da obuzda sve igrače. Međutim, jedan od najvažnijih trenutaka dogodio se kada je Nikola Jokić pokazao svoje izuzetne sposobnosti.

Svojom rampom nad Lebronom Džejmsom i brzim prodorom koji je rezultirao postizanjem poena, Jokić je oduševio ne samo svojim potezom, već i reakcijom koja je pokazala koliko mu je to značilo:

Srbija će u slučaju da zadrži vođstvo i plasira se u finale Olimpijskih igara u Parizu, igrati protiv selekcije Francuske koja je eliminisala Nemačku u meču pre ovog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading