STANOJEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED REVANŠ U ŠVAJCARSKOJ: Evo šta je poručio trener Parizana!

Autor:

Sport

08.08.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno u svojoj glavi imam sada iskristalniju sliku - poručuje Stanojević.

STANOJEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED REVANŠ U ŠVAJCARSKOJ: Evo šta je poručio trener Parizana!

Foto: Republika.rs

Trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević nije krio razočaranje nakon poraza od ekipe Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je istakao da je ovo i dalje aktivni rezultat za njegovu ekipu. Istakao je da je protivnik bio bolji i da je bolje kontrolisao igru u polju, ali da Partizan ima prostora za preokret u revanšu.

- Imali smo određenih situacija koje smo morali bolje da rešimo. Protivnik je bio bolji, bolje kontrolisao igru u polju, mi smo imali neke svoje šanse u prvom poluvremenu koje nismo znali da iskoristimo. Jesmo izgubili, ali ovo je još uvek aktivni rezultat, koji nam u revanšu daje prostora za preokret - rekao je Stanojević i dodao:

- Ako možemo da kažemo da je neki pomak jeste, ali daleko je to od onoga što bih ja voleo. Mali pomak jeste, ali nedovoljan za nivo evropskog takmičenja - naveo je srpski stručnjak.

Foto: Republika.rs

Aleksandar Stanojević

Stanojević je pre meča rekao da je ova utakmica poslednja šansa za pojedince da pokažu šta znaju.

- Imam jasnu sliku o svakom igraču. Ne bih voleo da govorim sada ovde o tome, neke teške reči, ali ja definitivno u svojoj glavi imam sada iskristalniju sliku - jasan je Stanojević.

Fudbaler Partizana nije znao da iskoristi svoju šansu što mu navijači nisu oprostili do kraja meča.

- Severina je morao nešto intezivnije da uradi. Nije samo stvar u tome što nije postigao gol, nego je mogao u takvoj situaciji da izbori penal ili nešto konkretno da uradi. Generalno nam fali te muškosti i žestine na terenu, neko da preuzme konkretno neki korak - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading