BOGDANOVIĆ ISPRATIO SUDIJE ŽESTOKIM PSOVKAMA: Kapiten iskalio SAV BES na bosanskom arbitru

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebaće dugo da ovo prebolimo

BOGDANOVIĆ ISPRATIO SUDIJE ŽESTOKIM PSOVKAMA: Kapiten iskalio SAV BES na bosanskom arbitru

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije ipak je poražena od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara sa 95:91.

Bila je ovo jedna od onih utakmica koju smo mogli da prepričavamo unucima, umesto toga - prepričavaćemo tri četvrtine iste. Mnogo je teško pisati posle ovakvog kraja...

Od prvog trenutka "orlovi" su davali naznake da će večeras odigrati jednu od najboljih utakmica koje nacija pamti. Nismo čekali da protivnik prvi udari, već smo mi udarili i tako totalno šokirali Amerikance koji su zaista izgledali iznenađeno našom hrabrom i odlučnom igrom.

Kada je Gudurić pogodio trojku uz faul u poslednjem minutu trećeg dela verovatno je 90% Srbije skočilo na noge i u poslednju četvrtinu ušli smo sa velikih +13. I znali smo da će biti teško. I bili smo blizu. I verovatno nikad bliže. Ali nismo uspeli.

Republika

Foto: BH basket

Ademir Zurapović - jedan od arbitara

A tome su doprineli i arbitri. Meč "orlova" i Drim tima sudila je sudijska trojka u sastavu Ademir Zurapović (BiH), Hulio Anjala (Panama) i Martins Kozlovskis (Litvanija). Njihove u najmanju ruku "čudne" odluke su rešile pitanje pobednika. Neki nama nedosuđeni, a njima dosuđeni faulovi bili su ključni u poslednjim momentima i ostavili nas u neverici. I nije ostao nem Bogdan Bogdanović na to, pošto je na kraju meča, dok su arbitri napuštali teren, imao šta i da im poruči isprativši ih salvom uvreda u svlačionicu.

Sledi nam meč sa bronzu sa Nemačkom, a ovim momcima, šta god da bude, treba podići spomenik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading